Setari Cookie-uri

Top 5 GRESELI pe care sa NU le faci la NUNTA!

Cele mai mari 5 greseli pe care trebuie sa le eviti in ziua nuntii!

Stiu ca nu este deloc usor sa iti planuiesti singura nunta si cu siguranta ai sa te confrunti cu fel si fel de situatii din care probabil nu o sa poti sa iesi "teafara si nevatamata" de fiecare data, asa ca am sa "iti atraga atentia" asupra catorva dintre cele mai importante greseli si am sa iti spun si cum le poti evita pentru ca totul sa mearga mai bine iar pregatirile sa se desfasoare in tihna.

greseli de nunta

foto: mireasa ingandurata, shutterstock

1. Sa uiti sa treci pe la fiecare invitat in parte

Aceasta este una dintre cele mai mari greseli pe care le poti face in ziua nuntii si mai ales la petrecerea de nunta. Obligatia ta este sa ii faci pe invitatii tai sa se simta bine si sa te asiguri ca totul este ok si ca se simt bine.

Pe parcursul serii trebuie sa treci pe la fiecare in parte, sa schimbi o vorba, sa intrebi daca totul este in ordine si daca au nevoie de ceva, sa le zambesti si sa ii inviti la dans. Este adevarat ca tu nu prea vei avea timp de distractie, dar aceste lucruri fac parte din atributiile unei mirese responsabile.

Citește și:

2. Sa te concentrezi pea mult pe invitatii

Cu siguranta vei vrea sa iti surprinzi invitatii cu cele mai frumoase invitatii pe care le-au primit pana acum la un astfel de eveniment, sa le ridici asteptarile si sa le arati inca de cand primesc invitatia ca ii asteapta o petrecere pe cinste.

Incearca insa sa nu arunci prea multi bani pe aceste lucruri. Cu siguranta cei mai multi dintre ei la vor uita intr-un colt al casei, sau le vor arunca imediat ce le-au citit.

Alege invitatii cat mai simple si mai elegante cu care niciodata nu vei avea cum sa dai gres.

3. Sa depasesti bugetul cu mult mai mult decat planuisei

Vei vedea ca pe parcursul pregatirilor, acestea te depasesc in anumite situatii si nu ai cum sa le rezolvi fara sa platesti servicii in plus. Ai grija insa la cum te organizezi si la cum iti imparti cheltuielile. Nu te stresa si ia in calcul toate optiunile pentru a nu arunca banii pe fereastra degeaba.

Citește și:

4. Sa nu acorzi suficient timp programarilor de la salon

Coafura si machiajul sunt elemente esentiale poentru un look de mireasa desavarsit. Asadar, ai nevoie de specialisti pentru ca totul sa arate asa cum trebuie si asa cum iti doresti.

Ei bine, te-ai programat la un salon de infrumusetare sau ai chemat specialistii la tine acasa (sau in locatia unde va avea loc nunta). Pentru a fi sigura ca nimic nu se intampa si nimic nu iti strica ziua nuntii, ia-ti o ora marja de eroare.

Astfel te vei asigura ca eventualele intarzieri nu iti vor strica nunta si nici tu nu vei avea un motiv in plus de stres.

5. Sa nu ceri ajutorul

Pentru ca esti femeie si pentru ca vrei sa faci totul singura, nu vei cere ajutorul nimanui in ceea ce priveste organizarea nuntii. Vrei ca totul sa iasa asa cum iti doresti si acest lucru nu se poate intampla decat daca te ocupi personal de fiecare detaliu.

Citește și:

Nu te inchide in tine si nu incerca sa iti asumi lucruri care nu tin de tine. Fii sincera cu tine si cere ajutorul prietenilor sau a specialistilor.

In perioadele agitate este bine sa ai pe cineva alaturi care poate prelua fraiele atunci cand tu simti ca nu mai poti.

foto prima pagina: mireasa trista, shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
23 Iunie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.