Setari Cookie-uri

Marturii pretioase de la Luxury Gifts pentru evenimente de neuitat

Cu marturiile de la Luxury Gifts ai certitudinea ca toti invitatii isi vor aminti cu drag de peterecerea la care au fost invitati.

Comunicat de presa

Cele mai frumoase evenimente din viata fiecaruia dintre noi - nuntile si botezurile - sunt momente unice, emotionante si pline de viata, pe care vrem sa le purtam pentru totdeauna in suflet. Marturiile - aceste mici daruri cu care oaspetii pleaca acasa - ne ajuta sa pastram vii in mintea si inima invitatilor emotia si insemnatatea fiecarui astfel de eveniment.

Pentru alegeri inspirate, acceseaza www.luxurygifts.ro sau vino in Concept Store-ul din Piata Dorobanti, numarul 6, Bucuresti. Gasesti aici marturii de cea mai buna calitate, pentru nunti si botezuri, din materiale premium, care arata bine si isi pastreaza frumusetea odata cu trecerea timpului.

Cu marturiile de la Luxury Gifts ai certitudinea ca toti invitatii isi vor aminti cu drag de peterecerea la care au fost invitati.

Compania Luxury Concepts are o experienta de 22 de ani in comercializarea cadourilor si bijuteriilor de lux. In 2008 a fost creat magazinul online www.LuxuryGifts.ro, special pentru a pune la dispozitia clientilor modalitatea simpla de a cumpara bijuterii, accesorii, marturii de nunta sau de botez si cadouri pentru toata familia. Succesul inregistrat s-a bazat pe cautarea continua a noului, o permanenta atentie la detalii si la calitatea produselor.

Citește și:

www.LuxuryGifts.ro este locul in care gasesti cele mai inspirate cadouri pentru orice ocazie, de la cadouri, magazinul iti pune la dispozitie decoratiuni, accesorii, marturii pentru nunti si botezuri, dar si o gama impresionanta de icoane ortodoxe si catolice.

Vizionare placuta


Kudika
14 Iulie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.