Setari Cookie-uri

Top 5 zodii de soti perfecti

Astrologia este unul dintre cele mai vechi si mai utilizate sisteme de divinatie din lume. Potrivit principiilor sale, fiecare om are caracterul influentat de ziua nasterii iar destinul sau, in buna parte, este scris in stele. Tot astrologia dicteaza care sunt cele mai compatibile cupluri de zodii, potrivit insusirilor acestora. Tocmai pe baza acestor insusiri, am intocmit astazi un top al zodiilor de barbati care pot fi soti ideali.

Barbatul Taur

Barbatul Taur este un amestec perfect echilibrat intre romantism si realism. Desi este un cavaler care are ochi doar pentru doamna sa si care ofera flori, ii saruta mana sau ii deschide usa, in acelasi timp va admira o femeie independenta, care stie sa aiba grija de ea. La randul sau, este un om independent si nu se va indragosti cu adevarat decat de partenera care poate respecta aceasta latura a personalitatii sale. Altfel, barbatul in Taur este un om de o tandrete aparte, poate nu chiar original, insa cu un suflet cald si iubitor.

Foto interior si prima pagina: Grigoriev Ruslan, Shutterstock

Barbatul Gemeni

Barbatul in Gemeni, ca s-o spunem pe de-a dreptul, a fost mare crai la viata lui, cel putin pana cand si-a intalnit sufletul pereche. Din acel moment, nu a mai avut ochi pentru nicio alta femeie. Este un barbat cu o imaginatie bogata alaturi de care nu vei avea ocazia sa te plictisesti. Este o persoana originala, chiar usor rebela, insa in ciuda acestui lucru, va fi foarte fericit ca barbat insurat, cu conditia ca partenera lui sa nu incerce sa ii infranga spiritul. Desi pare un om fara griji, poate usor nepasator, te poti baza oricand pe barbatul Gemeni.

Citește și:

Barbatul Fecioara

Ca iubit, nativul in Fecioara poate fi o persoana destul de dificila. Dupa ce se va casatori, el isi va revizui aceasta atitutdine si isi va lua rolul de sot in serios. Barbatul Fecioara este genul de om pe care te poti baza oricand insa va admira din tot sufletul o femeie care se va descurca si fara ajutorul lui. Tocmai de aceea, una dintre trasaturile partenerei sale de viata este independenta. Altfel, barbatul Fecioara este un ajutor de nadejde in viata de cuplu, incepand de la cele mai mici sarcini domestice. E important de mentionat ca nativul in Fecioara nu se sperie usor, cu atat mai putin de munca.

Citeste despre mai multe zodii de barbati ce ar fi soti buni

Vizionare placuta


Kudika
13 Octombrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.