Setari Cookie-uri

Top 5 zodii de soti romantici

Fiecare domn din zodiac are o latura romantica iar aceasta, in mod evident, este reflectata mult mai clar in prag de nunta. Cu toate acestea, unii dintre viitorii miri au un caracter romantic mai pronuntat decat altii. Acestia sunt domnii care isi exprima sentimentele fara dificultate si carora le place sa isi surprinda iubitele in fiecare zi, nu doar in momentele speciale din cuplu. Prin urmare, iata care sunt acei cavaleri definiti de romantism, in functie de zodia in care s-au nascut.

Barbatul Taur

Nativul acestei zodii ocupa intotdeauna locurile fruntase in topul barbatilor romantici pentru ca aceasta este trasatura care il defineste. In acelasi timp, barbatul Taur stie cum sa tina in echilibru aspectele materiale ale vietii cu cele spirituale. Are un respect pentru partenera de cuplu, obicei invatat inca din adolescenta. Pana sa isi gaseasca jumatatea, Taurul s-a aflat in permanenta in cautarea iubirii si s-a ferit intotdeauna de flirturi si aventuri, al caror rost nu l-a inteles niciodata.

Foto interior si prima pagina: Grigoriev Ruslan, Shutterstock

Barbatul Rac

Barbatul nascut in Rac poate fi o persoana foarte dificila insa atunci cand ajungi sa il cunosti cu adevarat, descoperi o latura surprinzatoare asa. Dintre toti barbatii din zodiac, el simte cel mai puternic nevoia de a-si intemeia propria familie. In general, dupa ce capata incredere in partenera sa, isi exprima cu o uimitoare usurinta sentimentele si dorintele. Niciun gest romantic nu este prea deplasat pentru el. Ii va face mici cadouri simbolice partenerei, pline de insemnatate, si va cauta in permanenta sa o protejeze si sa o ajute. Defectul sau major este ca uneori, poate fi foarte posesiv.

Citește și:

Barbatul Balanta

Trasatura definitorie pentru barbatul Balanta este pasiunea sa nativa pentru frumos. De aici s-a nascut caracterul sau rafinat si bunul obicei, atat de rar, de a vedea intai lucrurile frumoase din fiecare om pe care il intalneste. Are standarde foarte inalte si isi va darui inima in totalitate doar acelei partenere in care frumusetea trupeasca este cel putin egalata de frumusetea spiritului. Tandru si foarte atent, barbatul Balanta cucereste foarte usor. Este si va ramane un cavaler pana la sfarsitul vietii, pregatit in orice moment sa se lupte chiar si cu morile de vant daca e nevoie pentru cea pe care o iubeste.

Barbatul Sagetator

Barbatul Sagetator este un amestec echilibrat si fascinant de spiritualitate, eleganta a caracterului si pofta de viata. Latura sa romantica este bine ascunsa in spatele zambetului omniprezent insa pe masura ce partenera sa il va cunoaste si se va apropia de el, va descoperi in barbatul Sagetator o persoana romantica si foarte pasionala. Gustul sau pentru aventura se opreste atunci cand vine vorba de viata amoroasa. Desi flirteaza des, nu va duce niciodata aceste gesturi mai departe decat daca in vede in cealalta persoana o potentiala partenera pe termen lung. In ceea ce priveste viata de cuplu, alaturi de un barbat nascut in aceasta zodie nu va fi niciodata plictisitoare si rutinara.

Citește și:

Barbatul Pesti

Poate singura zodie mai romantica decat nativul in Taur este barbatul nascut in Pesti. Despre acest semn astral se spune ca este zodia sufletelor pure, care nu au trait pana acum nicio alta existenta, sau a sfletelor indigo, acele spirite care isi vor indeplini misiunea pe pamant intr-o singura viata. Poate tocmai de aceea, barbatul in Pesti are nevoie in permanenta de atentie, iubire si tandrete pe care, la randul sau, le ofera din plin. In plus, putini barbati din lume sunt la fel de fideli ca domnul nascut in aceasta zodie.

Sursa: Revista Nunta by Carmen Ionita

Vizionare placuta


Kudika
15 Decembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.