Setari Cookie-uri

Ce ar trebui sa stie tinerii despre nunta si viata de familie

Cei mai multi dintre tinerii care vor sa se casatoreasca, intrebati daca vor sa se si cunune, raspund intotdeauna afirmativ. Daca Taina Cununiei se dovedeste atat de necesara, se pune insa o alta intrebare: Pentru ce?

Produs publicat in 2015 de De suflet (Supergraph) si disponibil pe Elefant.ro
Pret: 8 lei

Prezentare

Traim intr-o perioada in care oamenii se afla intr-o mare confuzie spirituala, chiar si lucrurile cele mai importante fiind privite adeseori doar formal.

Cei mai multi dintre tinerii care vor sa se casatoreasca, intrebati daca vor sa se si cunune, raspund intotdeauna afirmativ. Si in cazul botezului unui copil, raspunsul va fi unul pozitiv: „Sigur ca da! Cum sa ramana copilul nebotezat?” Daca Taina Cununiei se dovedeste atat de necesara, se pune insa o alta intrebare: „Pentru ce?”

Lumea savarseste anumite lucruri si nu stie de ce: „Toti oamenii fac asa - inseamna ca asa e bine si asa trebuie sa fac.” Ai mers la biserica, ai aprins o lumanare si, desigur, te gandesti ca Dumnezeu nu va cere mai mult de la tine. La fel si cu cununia: te cununi, iar dupa aceea esti ca si cum nu te-ai fi cununat.

Citește și:

Un raspuns corect la aceasta intrebare este cat se poate de important. Tinerii aflati in pragul casatoriei il pot gasi chiar intre filele cartii de fata, care le este destinata.

Vizionare placuta


Kudika
5 Ianuarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.