Setari Cookie-uri

Afla cum sa il prinzi in flagrant!

In spatele cortinei … la petrecerile burlacilor

In spatele cortinei … la petrecerile burlacilor

Femeile sunt foarte curioase sa afle ce se intampla la o petrecere a burlacilor. Si au si de ce! La ce zvonuri circula… Ca doar barbatii nu mai petrec ca pe vremea spartanilor cand au luat nastere aceste petreceri. In mii de ani s-au mai schimbat obiceiurile. Dar nu vreau sa pun degetu’ pe rana, ba din contra.

O sa incerc sa va clarific niste lucruri. In primul rand, aceste petreceri au loc in cluburi sau in casa unui prieten care e dispus sa faca curat dupa dezmat. Dar cum baietii sunt cam lenesi de fel, opteaza pentru prima versiune. Si o sa spui ca in club sunt mai multe femei disponibile, dar nu conteaza. Foarte simplu si foarte usor poti sa te dai si tu drept una dintre ele. Ai nevoie doar de putina deghizare. O peruca si niste ochelari si gata! Oricum e intuneric si fum. Slabe sanse sa te recunoasca cineva. Ah, si neaparat! Sa te imbraci foarte foarte foarte…provocator. Iubitul tau si prietenii lui trebuie sa aiba ochi doar pentru tine.

De aici incepe partea amuzanta. Incerci sa te apropii de grupul de baieti si sa afli ce vorbesc, iar cum tu nu treci niciodata neremarcata, in mod sigur se va gasi cineva care sa-ti ofere de baut. De aici e totul usor. Te-ai alaturat grupului si ii spionezi in voie.

Dar ce se intampla daca lucrurile sunt mai complicate si baietii decid sa tina petrecerea intr-un separeu si au de gand sa invite si niste domnisoare care sa le danseze la bara. Atunci devii si mai vicleana. Trebuie sa fii discreta si sa aflii de la iubitul unde si cand are loc destrabalarea, doar asa ca fii in priza in caz ca se intampla ceva rau si trebuie sa te duci sa-l iei.

Apoi, nimic mai simplu. Stai la panda si vezi cand isi fac aparitia persoanele nedorite, stii tu la ce ma refer. Insa tu vei fi deja pregatita sa le iei locul . Aceleasi elemente: peruca, imbracaminte ultraprovocatoare si de data asta as mai adauga si o masca.

Cand ai intrat, incearca sa dansezi cat poti tu de incitant si sa deschizi gura cat mai putini. Nu trebuie sa risti aiurea sa fii recunoscuta dupa voce.

Sigur ca ceea am spus eu pare rupt dintr-un film de spionaj, dar stiti bine ca filmele sunt o bucata din viata. Acum glumesc! Nu trebuie sa iei lucrurile chiar in tragic.

Ce poate fi chiar atat de rau la niste baieti care se imbata pana nu mai stiu de ei si apoi mai gasesc cu greu usa de la iesire? Crede-ma, in ameteala lor nu le mai pasa de ceea ce se intampla in jur.

Si la urma urmei, trebuie sa ai incredere in logodnicul tau, doar el va fi partenerul tau de viata pentru restul zilelor.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Noiembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.