Setari Cookie-uri

Alegerea restaurantului pentru nunta

Petrecerea de nunta va aduce poate cele mai multe si mai frumoase amintri din acea zi minunata, atat pentru voi cat si pentru invitatii vostri. Este foarte important localul unde alegeti sa organizati petrecerea, fiind un pilon important in stabilirea stilului nuntii.

Petrecerea de nunta va aduce poate cele mai multe si mai frumoase amintri din acea zi minunata, atat pentru voi cat si pentru invitatii vostri. Este foarte important localul unde alegeti sa organizati petrecerea, fiind un pilon important in stabilirea stilului nuntii.

Din pacate va pot astepta foarte multe surprize neplacute in ceea ce priveste restaurantul unde veti organiza nunta, iar fetele deja casatorite va pot povesti cate si mai cate. Invatand din experienta altora va vom propune cele mai importante criterii pe care va trebui sa le luati in considerare atunci cand alegeti restaurantul de nunta, altfel « surprizele » pot fi de la modificari in meniu pana la costuri suplimentare foarte mari si modificari in organizarea petrecerii. Veti vedea ca la o prima discutie toti patronii sunt de acord cu ideile dumneavoastra, ca mai apoi, cand v-ati hotarat deja sa ii alegeti si nu a mai ramas mult timp pana la nunta sa observati cum indraznesc sa va impuna alte reguli in ceea ce priveste petrecerea voastra de nunta, desi voi platiti, vor dori sa se faca asa cum spun ei, doar sa mai scoata venituri in plus.
Pentru a obtine un raport calitate/pret cat mai bun va trebui sa intocmiti o lista bine organizata pentru fiecare restaurant la care v-ati interesat, astfel veti putea face comparatiile foarte clar. Nu uitati sa luati in considerare si stilul nuntii pe care il doriti, astfel locatia trebuie asortata cu dorintele dumneavoastra, urmariti decorul, luminozitatea, peretii, culoarea acestora, draperii, ringul de dans, pozitionarea meselor etc. Imaginea localului trebuie sa fie impresionanta pentru invitatii vostri. Inainte de alegerea localului va trebui sa va hotarati deci asupra stilului nuntii si sa faceti o evaluare teoretica a numarului de invitati pe care ii presupuneti a fi prezenti in ziua nuntii voastre.
Criteriile pe care trebuie sa le urmariti in alegerea restaurantului

In primul rand si foarte important trebuie sa va sfatuiesc sa treceti orice detaliu intr-un contract, altfel riscati sa apara lucruri in plus sau in minus care sa va strice petrecerea de nunta sau sa va coste exagerat de mult. Rezervarea restaurantului trebuie facuta cu aproximativ un an inainte si aceasta perioada mare intre momentul rezervarii si cel al nuntii va ingreuna intocmirea unui contract, insa veti specifica diferentele de pret si criteriul de variatie al acestora.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Aprilie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.