Setari Cookie-uri

Top 5 valsuri pentru dansul mirilor

Cel mai frumos moment pe ringul de dans il reprezinta valsul mirilor, cand cei doi proaspeti casatoriti plutesc impreuna pe ritmul muzicii: 1,2,3 1,2,3... Pe o coregrafie a dragostei ei sunt cei ce deschid petrecerea serii de nunta. Melodia aleasa pentru un astfel de moment este deosebit de importanta, ea putand fi legata de un anumit moment frumos din viata cuplului. Aceasta melodie trebuie sa fie una foarte frumoasa astfel incat sa impresioneze si publicul prin ritm, acorduri, fraze muzicale si, nu in ultimul rand, prin coregrafia mirilor.

Cel mai frumos moment pe ringul de dans il reprezinta valsul mirilor, cand cei doi proaspeti casatoriti plutesc impreuna pe ritmul muzicii: 1,2,3 – 1,2,3... Pe o coregrafie a dragostei ei sunt cei ce deschid petrecerea serii de nunta. Melodia aleasa pentru un astfel de moment este deosebit de importanta, ea putand fi legata de un anumit moment frumos din viata cuplului. Aceasta melodie trebuie sa fie una foarte frumoasa astfel incat sa impresioneze si publicul prin ritm, acorduri, fraze muzicale si, nu in ultimul rand, prin coregrafia mirilor.

Dintre cele mai frumoase melodii de vals vienez potrivite unicului moment din seara nuntii am ales pentru dumneavoastra 10 dintre ele.

1. Este un vals vienez a carei coregrafie exprima o frumoasa poveste de dragoste.

2. Un vald vestit: "Tiempo de vals".

.

3. Un vals clasic, dansat chiar de doi miri.

Citește și:

4. Que sera sera...

5. Mary Poppins - Chim Chim Cher-ee

Vizionare placuta


Kudika
16 Septembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.