Nunta reprezinta un imens motiv de bucurie pentru voi, insa poate deveni o bucurie si pentru altii lipsiti de posibilitatile unui trai modest. Cheltuielile la nunta sunt mari, insa mai si raman lucuri de nefolosit, cum ar fi o serie de portii din meniu pe care invitatii nu le-au dorit. Ce se intampla cu ele? Aceasta voi o decideti.

Trend Alert Arthur Murray: Dansuri de inspiratie retro-vintage, pentru nunti tematice

Super sfat pentru cei cu inima mare

In ceea ce priveste felurile de mancare ramase ori bauturile, Caurea ne-a adus un sfat frumos: "Am auzit zilele trecute la cineva kestia asta si mi-a placut la nebunie. O pereche de tineri care s-au casatorit, au vorbit cu restaurantul sa le impacheteze toata mancarea ramasa (tort, portiile de la invitatii care n-au venit, sucuri, fructe, etc.) si le-au dus la o casa de batrani. Eu nu mai pot sa fac asta ca deja am facut nunta dar cele care ati mai ramas, va rog sa nu uitati de posibilitatea asta. Ar fi pacat sa ramana la niste patroni si sa nu se duca la niste copii sau batrani abandonati."

Gabita apreciaza intru totul gestul: "Au facut un lucru foarte frumos, sunt sigura ca erau foarte fericiti cei la care le a fost dusa mancare! "

Carmenchita considera firesc sa luam mancarea deja platita si sa afcem ce dorim cu ea: "Intr-adevar frumos gest. Oricum sunt de parere ca fiecare ar trebui sa-si ceara acasa mancarea ce a ramas, doar o platiti, nu?
Chiar daca o dati unor oameni sarmani sau o pastrati pt voi. prinde bine,nu credeti. A doua zi dupa nunta nu prea mai are nimeni chef de gatit.deci pacat sa ramana si sa o arunce cei de la restaurant. "

Voi ce parere aveti, este o idee buna sau aveti sfaturi mai frumoase de atat? Va asteptam sa ne marturisiti parerile voastre mai jos, in rubrica de comentarii sau pe Forumul Grace.

Secretele targurilor de nunti: Ce trebuie sa stie o viitoare mireasa
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: