Setari Cookie-uri

Ingredientele unei seri romantice

Doar doi indragostiti pot sti cat de frumoase sunt sarbatorile petrecute intr-un cadru intim in care se pot bucura ca pot fi alaturi unul de celalalt. Este o ocazie buna pentru intarirea relatiei sau chiar pentru o evolutie: logodna.

Doar doi indragostiti pot sti cat de frumoase sunt sarbatorile petrecute intr-un cadru intim in care se bucura ca pot fi alaturi unul de celalalt. Este o ocazie buna pentru intarirea relatiei sau chiar pentru o “evolutie”: logodna.

Vremea e rece si-i timpul de odihna, de urmarit filme, de depanat amintiri... timpul de stat imbratisati. Zilele de concediu va permit sa plecati undeva, oriunde va place, sa va retrageti intr-un cuib uitat de rutina si stresul zilnic… sa va regasiti unul pe celalalt si sa iubiti.

Este momentul perfect sa va bucurati de timpul petrecut impreuna, sa reaprindeti scanteia dragostei si romantismul in relatia voastra. Indiferent de locul in care va aflati, iata cateva idei pentru un concediu romantic.

Vestimentatia

Chiar daca plecarea in concediu iarna te duce cu gandul la hainute pufoase si calduroase, nu uita totusi ca in camera poate fi foarte cald si purtearea unei vestimentatii sexy este importanta. Alege cu grija lenjeria pe care urmeaza sa o poarti in seara dintre ani si de asemenea nu uita de parfumul lui preferat si de coafura usor ravasita.

Citește și:

Alegeti atent locatia

Daca va decideti sa plecati de acasa de sarbatori, alegeti camera hotelului sau cabanei in asa fel incat sa poata fi romantica. Un semineu in care sa trosneasca usor lemnele si ale carui lumini sa se amestece in camera poate crea o atmosfera deosebit de frumoasa, iar voi infasurati intr-o patura in fata acestuia sorbind dintr-un ceai fierbinte... Mirosul de brad de la o crenguta si parfumul citricelor va vor duce cu siguranta in cea mai frumoasa atmosfera de sarbatori.

Bucuria

Starea voastra de spirit este deosebit de importanta pentru fericirea voastra, uitati in aceste momente de stres, de grji, fiti buni, iertati si iubiti-va.

Un articol de Iulia D.

Vizionare placuta


Kudika
30 Decembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.