Setari Cookie-uri

Cum sa eviti neplacerile din ziua nuntii - Forumul Grace

Ziua nuntii va fi una cu multe emotii, poate cele mai mari, plina de agitatie, frumoasa si totodata cu neplaceri diverse, marunte, dar suficiente cat sa poata genera un esec.

Ziua nuntii va fi una cu multe emotii, poate cele mai mari, plina de agitatie, frumoasa si totodata cu neplaceri diverse, marunte, dar suficiente cat sa poata genera un esec.

Tocmai de aceea este bine sa ne sfatuim inainte, sa aflam unde pot sa apara neplacerile, cine le-ar putea genera si mai ales cum sa le facem fata.

Discutia este deschisa pe Forumul Grace de catre Kentutza, care ne marturiseste usor ingrozita: "Au fost parintzii mei la o nunta...si cand au adus mireasa (dupa ce o furase, a dansat unu' cu ea in brate si a cazut cu tot cu ea, a dat-o cu capul de masa... m-a surprins mult ca sa abtinut la maxim sa nu-l ia pe ala in suturi, a zambit ca si cum ar fi fost o gluma si a dansat mai departe...
A fost o decizie de moment luata foarte bine, ganditi-va ca daca incepea sa tipe la el sau mai stiu eu ce se arma un scandal de toata frumusetea...
BINE GANDIT!"

Citește și:

OceanEyes sfatuieste miresele sa se fereasca de cei care au consumat cam mult alcool: "Unul ce a baut putin cam mult si a patat rochia miresei, a vrut sa o ia la dans, s-a invartit cu ea si... a vomat direct pe rochie".

AndreeaNita aduce in discutie problema fostilor: "Alte belele cred ca ar fi daca ai avut cumva in trecut o relatie care nu a mers din cauza geloziei, iar daca asta in ziua nuntii tale se combina cu alcool cred ca ar putea sa-ti faca fostul vre-o "surpriza neplacuta"... Doamne fereste!"

Din experienta personala ne povesteste Mau: "Cel mai indicat este ca in noaptea nuntii tale sa nu fi prezent !

La mine de exemplu au inceput sa se enerveze nuntasii vazand ca sunt cu ochii pe mireasa ca pe butelie si nu o las furata ... pana la urma ca sa nu starnesc o revolta (inclusiv mireasa era stresata pe tema asta) mam facut ca nu ma uit ... atunci a furat-o unul mai glumetl si a coborat in fuga cu ea in brate pe scari, iar cand a iesit pe usa a dat-o cu picioarele de un toc al usii si cu capul de celalalt ... "

Citește și:

Asteptam si alte povestioare mai jos, in rubrica de comentarii sau pe Forumul Grace, macar sa stim de ce sa ne ferim!

Vizionare placuta


Kudika
17 Februarie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.