Setari Cookie-uri

Elena Gheorghe poarta pentru prima oara voal

Elena este pentru a doua oara protagonista unui pictorial poveste semnat de revista Ideal Mariaj. Dar poarta pentru prima oara voal, cel putin asa ne-a marturisit in timpul pictorialulul. Restul e poveste...

Elena este pentru a doua oara protagonista unui pictorial poveste semnat de revista ldeal Mariaj. Dar poarta pentru prima oara voal, cel putin asa ne-a marturisit in timpul pictorialulul. Restul e poveste...

Trei lucruri pe care le-ai schimba la tine?
Da... o intrebare buna... As vrea sa devin putin mai indiferenta la toate lucrurile negative din jurul meu, mai bine organizata in ceea ce-mi propun si mai putin naiva.

Cheia succesului?
Munca, perseverenta, seriozitatea si corectitudinea cu care trebuie tratata orice decizie.

Varsta ideala pentru casatorie in secolul nostru?
Nu cred ca exista o varsta pentru casatorie, cred ca exista mai degraba maturitatea de care trebuie sa dea dovada doi indragostiti atunci cand vor sa isi uneasca destinele si sa porneasca la drum impreuna. Este adevarat ca in ziua de azi tot mai multe cupluri aleg sa se casatoreasca dupa 25, 30 de ani, fata de mamicicile si bunicile noastre, care au ales sa faca acest pas la o varsta mult mai frageda.

Citește și:

Cum iti piperezi relatia?
Cred ca printr-o comunicare foarte deschisa, mai ales ca noi ne lovim de tot felul de intrebari zilnic si ne place sa luam decizii impreuna si sa discutam foarte mult pe tema respectiva. Astfel, ne cunoaatem si mai bine si tind sa cred ca o comunicare buna face piperul unei relatii.

Descopera in continuare in revista Ideal Mariaj mai multe despre Elena si citeste-i intregul interviu.

Vizionare placuta


Kudika
23 Aprilie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.