Ce spun culorile despre nunta voastra

Ce spun culorile despre nunta voastra

Este frumos sa stii ca rochia ta simbolizeaza ceva anume. Poate avea culoarea ta preferata, desigur, sau o culoare cu anume semnificatie pentru voi doi. Dar cum ar fi daca ar simboliza mai mult de atat?

Este frumos sa stii ca rochia ta simbolizeaza ceva anume. Poate avea culoarea ta preferata, desigur, sau o culoare cu anume semnificatie pentru voi doi. Dar cum ar fi daca ar simboliza mai mult de atat? Retail jobs

Pentru inceput, cateva trasaturi generale: unele culori nu se preteaza a fi folosite ca nuante diluate, iar culorile puternice se anuleaza reciproc. In cazul in care doresti o culoare mai moderata, alege tonuri pastel, de sine-statatoare si cat se poate de saturate. Altfel, impresia este de decolorare si va duce la o aparitie stearsa. Nu uita nici ca poti sa alegi maximum inca o culoare, pentru accesorii de pilda. Ar fi pacat sa nu le scoti in evidenta apeland la o culoare ce se incadreaza in ritmul cromatic. Este indicat sa alegi o culoare neutra daca rochia este intr-o culoare puternica, sau, dimpotriva, o culoare mai indrazneata daca rochia este intr-un ton pastel. In aceasta privinta exista o regula importanta de urmat: nu mai mult de doua culori intr-o tinuta; nu ai vrea ca impresia finala sa fie un efort excesiv de culoare. Sa vedem ce reprezinta fiecare culoare in parte si cum sa o porti.

Scurta analiza cromatica

Rosu: Gandirea colectiva recunoaste aceasta culoare ca symbol al iubirii si romantismului. Nimic mai adevarat. Fiind atat de puternic si la nivel reprezentativ, dar si la nivel de sugestie, rosu este una dintre cele mai dorite culori pe care o aleg viitoarele mirese. Se potriveste cu alb, crem si gri deschis.

Citeste in continuare in revista Ideal Mariaj si descopera rochia de mireasa perfecta si o paleta cromatica indrazneata.

Vizionare placuta


Kudika
23 Iunie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri