Setari Cookie-uri

Surprize pentru miri

Nunta este un eveniment important pentru fiecare om, unul dintre cele mai emotionante momente ale vietii. Dintre prietenii apropiati mirilor, multi isi doresc sa le ofere acestora o supriza de neuitat intr-un moment unic asa cum este cel al casatoriei.

Nunta este un eveniment important pentru fiecare om, unul dintre cele mai emotionante momente ale vietii. Dintre prietenii apropiati mirilor, multi isi doresc sa le ofere acestora o supriza de neuitat intr-un moment unic asa cum este cel al casatoriei.

Surprize de neuitat pentru miri

Cele mai frumoase surprize care pot fi facute mirilor nu sunt neaprat cele mai scumpe, ci cele mai impresionante, acele surprize care le sunt pe plac, ii emotioneaza, ii distreaza.

Album impresionant

Acest album poate reprezenta o amintire de exceptie si poate fi facuta atat de bunii prieteni, cat si de colegi, parinti, nasi etc. Insa realizarea acestuia se face din timp. Iata in ce consta: de-a lungul timpului in care ati interactionat fie la serviciu, fie in facultate sau liceu, fie ca prieteni apropiati care faceati toate traznaile ce va treceau prin minte ori ca parinti, candva, in momentele de neuitat, ati facut unele poze, poze pe care mirii nu le au. Fie la o onomastica, la o petrecere, la munte, la mare, pe bancile scolii, poze care surprind anumite momente frumoase din viata, acel gen de amintiri care starnesc un zambet sincer si totodata un fior. Cu astfel de poze puteti realiza un album superb, eventual cu o descriere sugestiva pentru fiecare poza.

Citește și:

Dansul... ca arta

Ca un moment frumos si special in mijlocul distractiei de la nunta puteti oferi mirilor cadou dansul si atmosfera creata de dansatori profesionisti. Tipul dansului poate fi ales in functie de gustul mirilor, dar si de tema nuntii. Va fi un moment ce va atrage toti invitatii in jurul ringului si va lasa in urma exclamatii.

Masina de epoca

In cazul majoritatii nuntilor mirii ajung la biserica ori la local cu limuzina. Este foarte eleganta si confera un lux deosebit mirilor, insa mai distincta ar fi o masina de epoca. Imaginati-va cat de fericiti ar fi mirii sa se plimbe incet intr-o masina de epoca decapotabila, lasand cu “gura cascata” toti privitorii care eventual mai fac o poza pentru a imortaliza si ei un moment atat de special. Le puteti face cadou mirilor inchirierea unei astfel de masini.

Lampioane zburatoare

Citește și:

O idee foarte frumoasa si romantica pentru ziua nuntii consta in folosirea lampioanelor zburatoare. Aceste lampioane le puteti folosi fie la receptie, fie in locul artificiilor sau intr-un moment special pe care doriti in felul acesta sa-l faceti de neuitat pentru miri. Lampioanele zburatoare se ridica usor de la sol si creaza o atmosfera de exceptie, ajungand sa se vada ulterior precum niste stele miscatoare pe cerul negru al noptii. Ar fi de neuitat pentru miri sa le faceti o surpriza aduncandu-i (eventual fara sa vada) pe acestia in mijlocul lampioanelor gata de lansare (ideal ar fi pe ringul de dans, la deschiderea acestuia, cand cei doi ar incepe dansul intr-o astfel de atmosfera).

Vizionare placuta


Kudika
8 Octombrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.