Setari Cookie-uri

5 Idei originale pentru invitatiile de nunta

Invitatia de nunta are un rol asemanator cu cel al primei impresii pe care cineva o poae face in anumite situatii: este in primul rand cea care anunta nunta, modul ei de prezentare ar trebui sa aiba legatura cu tema nuntii si sa anunte stilul acesteia (romantica, vesela, clasica, nonconformista etc.), faptul ca a fost trimisa unei persoane inseamna ca aceasta ocupa undeva un loc in inima mirilor si ar trebui sa poata oferi imaginea intr-un mod discret informatii despre ce tip de petrecere va fi cea de nunta etc.

Invitatia de nunta are un rol asemanator cu cel al primei impresii pe care cineva o poate face in anumite situatii: este in primul rand cea care anunta nunta, modul ei de prezentare ar trebui sa aiba legatura cu tema nuntii si sa anunte stilul acesteia (romantica, vesela, clasica, nonconformista etc.), faptul ca a fost trimisa unei persoane inseamna ca aceasta ocupa undeva un loc in inima mirilor si ar trebui sa poata oferi intr-un mod discret informatii despre ce tip de petrecere va fi cea de nunta etc.

In zilele noastre tot mai multe persoane isi doresc invitatii originale, insa totodata la preturi accesibile. De aceea va vom ofei astazi 5 idei originale pentru invitatiile de nunta, idei pe care le puteti folosi ca atare sau le puteti modifica dupa bunul plac.

1. Ravasul norocos

Se organizeaza o petrecere de logodna avand grija ca in marea lor parte invitatii prezenti la aceasta petrecere sa cioncida cu cei pe care ii veti chema la nunta. Spre finalul petrecerii, dupa ce s-au distrat, au dansat si au mancat aproape toate felurile culinare pana au ajuns la desert, ii veti surprinde prin servirea unei prajituri cu ravas, care va avea in interior un text scris usor ironic: “Sunteti [...] (puteti scrie ceva specific despre “karma” fiecrui invitat) si in data de [...] ati putea sa va distrati de minune daca veti fi prezenti la nunta lui [...].”.

Citește și:

2. Invitatia cu poza voastra

Puteti alege o poza semnificativa cu voi, fie una in care va priviti tandru, fie una haioasa ori chiar una in care va certati (peste care ati putea scrie invitatia in mod usor ironic ca de exemplu “Pentru ca ne intelegem minunat si ne iubim ne-am hotarat in data de...”), pur si simplu o poza care considerati ca va reprezinta gusturile peste care sa scrieti invitatia de nunta.

3. Invitatia caricatura

Foarte haios si totodata artistic ati putea scrie invitatia de nunta peste caricatura voastra, o caricatura realizata astfel incat sa demonstreze ca sunteti un pic constienti de unele trasaturi ale voastre si care totodata sa va arate tandri. Acest tip de invitatie ar starni zambetul tuturor celor care o primesc.

4. Invitatia greu de gasit

O alta idee preluata din modul de oferire a cadourilor consta in plasarea invitatiei in mai multe cutiute sau plicuri, astfel incat pe fiecare plic sa scrie ceva pana se ajunge la ultimul care contine invitatia. Lasati imaginati libera si jucati-va cu aceasta idee. Plicurile pot fi in culori diferite.

Citește și:

5. Nunta cu tema florala

Pentru o nunta cu tema florala foarte potrivita ar fi o invitatie cu aceeasi tema. Asadar, daca v-ati hotarat ce tip de flori veti avea la nunta ori pur si simplu iubiti unele flori de camp de exemplu, nu ezitati sa luati cateva, sa le presati, apoi sa le asezati fiecare pe cate o hartie pe care o plasticati ca sa reziste, ulterior atasati langa invitatia de nunta.

Vizionare placuta


Kudika
13 Octombrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.