Setari Cookie-uri

Iubirea... la distanta

Ce sansa dam unei astfel de iubiri? Este posibila o dragoste la distanta? Ce anume poate lega astfel doua suflete si cum nevoia sexuala normala pentru orice adult este infranta, sfidand inselarea? Si cat dureaza o iubire la distanta...

Ce sansa dam unei astfel de iubiri? Este posibila o dragoste la distanta? Ce anume poate lega astfel doua suflete si cum nevoia sexuala normala pentru orice adult este infranta, sfidand inselarea? Si cat dureaza o iubire la distanta...

Probabil printre iubirile lumii se numara destule care se desfasoara la distanta, indragostiti sortiti, macar pentru o perioada, sa se vada rar, flamanzi de momentele in care sunt impreuna... Adolescentii iubesc la distanta, sunt la varsta cand iubirea este resimtita nebuneste, cand intreg organismul se manifesta sub impulsul emotiilor, cand ceea ce simti e mai important decat ceea ce gandesti. Dar oare trecut de cateva esecuri relationale mai poti iubi asa?

Cititoarea noastra Fluturash17_2006 traieste o poveste de dragoste la distanta, insa nesiguranta incepe sa se infiripe in sulfetul ei: " Buna fetelor!Sunt curioasa ce parere aveti voi in legatura cu iubirea la distanta mai ales daca avem religii diferite .Ati fost puse intr-o astfel de situatie?"

Citește și:

Crysy nu crede in reusita si durata relatiei la distanta: " Iubita, in general relatiile de genul asta nu tin. Bafta totusi, dar sper sa nu suferi prea mult. Noi femeile ne dam inima prea usor si in general tot noi suferim."

" Sunt de acord cu dee, chiar daca mesajul meu vine cam tarziu. Daca va iubiti si aveti intelepciunea, prin comunicare si toleranta unul fata de celalat, sa va respectati principiile, alegerile, dc. vrei libertatea fiecaruia dintre voi, nici religia, nici timpul, nici distanta nu va poate desparti. E adevarat ca religiile diferite implica stiluri de viata diferite, dar de maturitatea fiecaruia dintre voi, de cat de mult va iubiti si va doriti sa fiti impreuna, depinde totul intr-o astfel de relatie. Succes!" incurajeaza Betyny2003.

Giumanionela ne povesteste chiar de reusita unei iubiri la distanta: "si eu am o relatie la distanta de 3 ani. La anul ne casatorim. Nu e usor deloc, dar daca relatia voastra e bazata pe iubire si pe respect reciproc atunci aveti toate sansele ca aceasta relatie sa mearga. La noi asa a functionat si totul este minunat! Iti tin pumnii si sper ca si voi sa reusiti sa va intelegi cum ne intelegm noi."

Citește și:

Voi ce parere aveti despre o astfel de relatie? Va invitam pe Forumul Grace sa discutam alaturi de cititoarele noastre.

Vizionare placuta


Kudika
22 Octombrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.