Setari Cookie-uri

5 idei pentru organizarea unei nunti de vis

Reusita unei nunti consta atat in organizarea acestiea, cat si in felul in care va simtiti voi, caci in final este petrecerea voastra si trebuie sa fiti fericiti, bucurosi, sa va simtiti minunat sis a ramaneti cu amintir cat se poate de frumoase.

Reusita unei nunti consta atat in organizarea acestiea, cat si in felul in care va simtiti voi, caci in final este petrecerea voastra si trebuie sa fiti fericiti, bucurosi, sa va simtiti minunat si sa ramaneti cu amintiri cat se poate de frumoase.

Pentru ca o nunta sa fie conform visurilor voastre este important sa va poarte amprenta, adica sa contina acele elemente de originalitate care va reprezinta. Noi va propunem unele idei pe care le-ati putea lua in considerare pentru reusita nuntii voastre, unele privind petrecerea in sine, altele contractuale, deosebit de importante dealtfel.

1. Spectacolul decorului

Decorul este principalul factor al destinderii, distractiei,voiosiei. Alegeti spectaculosul pentru ca petrecerea de nunta sa fie de neuitat, spre exemplu fantana de ciocolata cu dublu sortiment, pe trei etaje de ciocolata care curge in valuri de ciocolata fina neagra si alba, precum si fructele apetisante alaturate, grandioasa fantana de sampanie sau decorurile impunatoare si exotice din fructe pot crea o atmosfera deosebit de frumoasa.

Citește și:

2. Surprinderea

Invitatii sunt surprinsi daca in programul de desfasurare al nuntii apare o surpriza, ceva neobosnuit, ceva ce iese din rutina si traditii. Fiti deschisi la discutii si lasati-I si pe cei din jur sa vina cu sfaturi, cine stie ce idee minunata va pot oferi.

3. Bunul gust

Desi este indicat sa va puneti in practica toate ideile care va vin in minte, totusi nu depasiti bunul gust. Puteti alege un organizator de nunti care are suficienta experienta si contacte pentru a face din dorintele voastre numai reusite.

4. Informarea

Desi sunt firme care va ofera aceleasi servicii, veti constata ca pretul acestora difera. Cautati cat mai mult atat pe internet cat si prin contactarea diversilor furnizori si gasiti serviciile pe care le doriti la preturi rezonabile. Incercati deasemenea sa negociati.

5. Ca sa-si respecte promisiunea…

Citește și:

Pentru ca toti colaboratorii vostri sa isi respecte promisiunile facute si intelegerile, incepand de la patronul restaurantului si culminand cu fotograful, este indicat sa semnati contracte detaliate si cat cat mai clare cu acestia. Doar asa va veti putea convinge ca isi vor respecta cuvantul, altfel… veti ramane cu plangerile, la fel ca nenumarate cupluri care nu au respectat acest aspect.

Vizionare placuta


Kudika
29 Octombrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.