Setari Cookie-uri

Nunta in 2010? Cateva detalii pe care ar trebui sa le stii

Daca planuiti sa va casatoriti in 2010 trebuie sa stiti cateva lucruri pentru a putea incepe organizarea marelui eveniment.

Daca planuiti sa va casatoriti in 2010 trebuie sa stiti cateva lucruri pentru a putea incepe organizarea marelui eveniment.

nunta In primul rand trebuie sa stabiliti impreuna care ar putea fi data nuntii si respectiv ce asteptari aveti:
- Poate aveti asteptari cu privire la imaginea vostra, sa tineti o cura de slabire sau sa mergeti la sala ori sa urmati anumite tratamente cosmetice, acele metode de infrumusetare ale caror efecte nu se vad peste noapte ci necesita timp investit;
- Trebuie sa stabiliti tipul nuntii pe care il doriti: romantica, grandioasa, cu tema (medievala, extravaganta, nonconformista etc.), discreta etc.

Dupa ce ati stabilit tiplul nuntii pe care il doriti va puteti gandi cam care este numarul de invitati pe care vi-l doriti si vi-l permiteti. Va trebui sa efectuati o lista in care sa scrieti toate persoanele care va vin in minte, chiar daca s-ar putea sa depaseasca numarul la care visati. Ulterior utilizati culori pentru a selecta prioritatea persoanelor pe care le veti invita: de exemplu cu rosu persoanele pe care le doriti in mod obligatoriu la nunta, cu galben cele mai putin importante si cu roz cele a caror lipsa nu v-ar deranja prea mult daca nu vor mai ramane locuri astfel incat sa puteti sa integrati in numarul de persoane dorit toti invitatii importanti pentru voi. Nu uitati ca trebuie sa rezervati un numar de locuri si pentru invitatii pe care ii vor dori parintii vostri.

Citește și:

Ulterior faceti o schema de cheltuieli fiindca va trebui sa stiti in ce buget va incadrati, caci daca il veti depasi cu greu veti face ulterior fata cheltuielilor, iar stresul datoriilor va poate afecta inclusiv luna de miere.

Apoi trebuie sa aflati care sunt perioadele din an in care puteti face nunta, astfel incat sa va planuiti data in asa fel incat sa poata fi realizabil marele evenimet. In 2010 nu se fac nunti:
- In toate zilele de post din an;
- In ajunul praznicelor imparatesti si in timpul acestora;
- In saptamana lasatului de carne (08-14 martie 2010);
- In Postul Sfintelor Pasti (15 feb – 03 apr 2010);
- In Saptamana Luminata (05 apr – 10 aprilie 2010);
- In postul Sfintilor Apostoli Petru si Pavel (31 mai – 29 iunie 2010);
- In postul Adormirii Maicii Domnului (1-14 august);
- In Postul Craciunului si in timpul Sarbatorilor de iarna (14 noi – 6 ian);

Citește și:

Ulterior alegeti restaurantul in functie de numarul invitatilor pe care ii doriti, dar si de tema nuntii, anotimp, limitele bugetului etc.

Rochia de mireasa, costumul mirelui si decoratiunile se aleg mai in ajunul nuntii, cu cateva luni inainte, cand va trebui sa trimiteti si invitatiile de nunta.

Vizionare placuta


Kudika
17 Noiembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.