Setari Cookie-uri

Daca alegi crinolina...

Cele mai multe mirese viseaza la o rochie de printesa in ziua nuntii, cu talie de viespe, umeri femini si fustita larga, impunatoare, fastuoasa. Insa pentru a obtine un astfel de efect al rochiei este nevoie de crinolina.

Cele mai multe mirese viseaza la o rochie de printesa in ziua nuntii, cu talie de viespe, umeri femini si fustita larga, impunatoare, fastuoasa. Insa pentru a obtine un astfel de efect al rochiei este nevoie de crinolina.

Crinolina este acea fusta care se poarta sub jupa si are rolul de a da volum rochiei de mireasa. Daca optati pentru crinolina, atunci rochia de mireasa trebuie sa fie suficient de larga pentru a permite purtarea acesteia.

Exista mai multe tipuri de crinolina, cu mai multe randuri de inele sau mai putine, cu inele metalice sau din plastic flexibile, cu raze diferite ale cercurilor sau chiar cu cercuri reglabile. In functie de rochia de mireasa pe care o alegeti ar fi indicat sa discutati detaliile privind purtarea unei crinoline.

Este indicat sa va cumparati separat crinolina si sa o legeti pe cea cu inele flexibile. Cu cat crinolina are mai multe inele, cu atat rochia de mireasa va sta mai fixa si trebuie sa tineti cont de acest detaliu atunci cand stabiliti numarul inelelor. Deasemenea trebui sa va ganditi si la comoditatea purtarii unei crinoline.

Citește și:

Care sunt avantajele purtarii crinolinei?

Purtarea crinolinei prezinta mai multe avantaje, printre care:
- Crinolina ofera rochiei un volum frumos, ca cel al unei rochii de printesa.
- Deasemenea crinolina sustine fusta rochiei, ceea ce o face mai usoare.
- Va ajuta sa va simtiti picioarele mai libere si sa pasiti mai usor;
- Va ajuta sa nu va fie foarte cald in rochia de mireasa, impiedicand fusta sa se lipeasca de piele si sa capete un aspect foarte inestetic;
- Va poate ajuta in dans, insa la fel de bine va poate incruca, fiind decisiv stilul de dans pe care il doriti;

Crinolina prezinta insa si cateva dezavantaje:
- Va poate impiedica sa va asezati pe scaun, mai ales daca ati optata pentru o crinolina cu multe inele sau cu inele metalice, fixe. Daca preferati o crinolina cu multe inele, atunci se recomanda ca acestea sa fie foarte flexibile;
- Riscati sa vi se ridica fusta; cu siguranta ati vazul clipuri in care miresele trec printr-o astfel de patanie...
- Va poate impiedica in timpul dansului daca ati optat pentru o coregrafie cu spatiu strans intre parteneri

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Martie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.