Setari Cookie-uri

Cere-o in casatorie de Sarbatori

Sarbatorile Pascale va aduna familia in jur, astfel devine un prilej minunat de tihna si intimitate alaturi de iubita, dar totodata un bun prilej de a anunta familia cu privire la decizia de casatorie.

Sarbatorile Pascale va aduna familia in jur, astfel devine un prilej minunat de tihna si intimitate alaturi de iubita, dar totodata un bun prilej de a anunta familia cu privire la decizia de casatorie.

cerere in casatorie de Pasi Unele idei de casatorie vizeaza o cerere “la distanta”, adica El nu se afla langa aleasa inimii sale atunci cand aceasta primeste mesajul. Spre exemplu ii face o surpriza pe calculator sau ii desrie cu petale de trandafiri drumul spre iel si lista poate continua. Femeile par insa mai incantate atunci cand este si El prezent in momentul cererii, spunandu-le cele mai frumoase cuvinte si privindu-le in ochi. Astfel si ele isi pot descarca bucuria luandu-l in brate si sarutandu-l. Va propunem cateva idei de cerere in casatorie – romantice si potrivite acestor momente de sarbatori.

Inelul in loc de ravas...

Sunt unele traditii foarte frumoase in care primesti o prajitura ce contine in interior un biletel care iti trasnmite ceva. Poti profita si poti crea o masa jucausa in care ea primeste mai multe ravase in care stau scrise motivele pentru care o iubesti si doresti sa iti fie sotie, ca in ultima prajiturica (bomboana, ceva dulce) sa gaseasca... inelul.

Citește și:

Cadoul de Pasti

Ii poti darui cadoul preferat alaturi de inel, insa cel mai dragalas mod ar fi alaturi de animalutul preferat. Astfel, alege cea mai dragalasa pisicuta sau cel mai pufos catelus si leaga-i de gat, alaturi de un mesaj de dragoste, inelul de logodna.

Cutiile...

Poti incepe de la metoda clasica a cutiilor cu marimi ascendente, astfel cea mai mare cutie va cuprinde celelalte cutiute. Astfel, ea va dechide cadoul si printre confeti si polistiren va gasi un mesaj ce exprima unul din motivele pentru care o iubesti si o cutiuta mai mica, pe care iarasi o va deschide si va gasi din nou un mesaj si o cutiuta si tot asa pana cand va ajunge la inel.

Daca esti talentat

Daca stii sa canti la un instrument, spre exemplu pian, atunci un frumos si unic prilej ar fi sa-i compui o piesa care sa-i caracterizeze temepramentul: vioi, tandru, jucaus – asa cum e Ea. Cuvintele pot face referire la cele mai frumoase amintiri, precum si la asteptarile din relatie, iar finalul ar putea fi reprezentat de celebra intrebare care asteapta raspunsul DA.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Aprilie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.