Setari Cookie-uri

5 idei originale pentru o nunta indeita

Pentru cei care aleg sa se insrie intru totul in traditiile de nunta, atunci pregatirile sunt cat de cat clare, precum si pasii pe care trebuie sa ii parcurga intr-o nunta traditionala.

Pentru cei care aleg sa se inscrie intrutotul in traditiile de nunta, atunci pregatirile sunt cat de cat clare, precum si pasii pe care trebuie sa ii parcurga intr-o nunta traditionala.

decor nunta Insa pentru acele cupluri care doresc sa iasa din tipare si cauta elemente ce aduc originalitate, spontaneitate si surprindere nuntii, lucrurile devin mai complicate. Evident, imaginatia fiecarui cuplu poate duce la alegeri care mai de care mai uimitoare si mai frumoase, unicate sau nu. Noi va propunem insa cateva idei simple ce aduc originalitate si frumusete nuntii.


Un alt fel de decor

Decorurile florale sunt cele mai utilizate atunci cand vine vorba de pregatirile de nunta. Ce-ar fi insa daca ati schimba acest aspect? Puteti folosi in locul florilor pe cele uscate, glazurate sau vosite, alaturi de pene si fructe in boluri mari, creind astfel un decor grandios si unic.

Citește și:

Un moment special

Puteti introduce in programul nuntii un moment special, frumos, impresionant, pe care sa il puneti bine la cale. Spre exemplu puteti alege un discurs de multumire parintilor pe care sa il rosteasca fiecare dintre voi, ar fi un moment foarte impresionant atat pentru parinti, dar si pentru invitatii care sunt la randul lor parinti sau copii si care nu pot ramane indiferenti la cele auzite. Desigur, puteti crea orice alt moment suprinzator si unic.

Momentul romantic

Pentru ca este nunta voastra, nu ar trebui sa lipseasca un moment special plin de romantism. Il puteti alege spre exemplu pentru rascumpararea miresei furate (evident, mirele ii face o supriza miresei, planificand totul cu “hotii”) sau receptia cu lampadare zburatoare daca are loc cand s-a lasat intunericul ori deschiderea ringului de dans cu astfel de lampadare daca ringul este amplasat in aer liber etc.

Citește și:

Amintirile – cele mai pretioase

Un frumos dar pentru voi insiva ar fi sa va lasati singuri un set de amintiri dintre cele mai placute. Cea mai interesanta idee ar fi sa va confectionati inate de a incepe pregatirile de nunta o cutie de amintiri in care sa puneti cate ceva sugestiv de la fiecare eveniment principal care se iveste pe parcursul pregatirlor: prima cearta, prima intamplare haioasa etc. Va veti amuza teribil de mult mai tarziu, peste ani, cand veti deschide acea cutie ce va scoate la lumina amintiri poate de mult ascunse in negurile gandurilor. Adesea aceste amintiri reunesc cuplurile in momentele fragile, delicate ale casniciei.

Receptie multicolora

Puteti pregati pentru receptie bauturi colorate. Astfel, puteti alege culori diferite pentru femei si barbati. Culorile pot fi in armonie cu cele ale decorului. De exemplu albastru sau verde pentru barbati si rosu sau roz pentru femei. Desigur, puteti alege cocktailuri stratificate.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Aprilie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.