Setari Cookie-uri

Pe ultima suta de metri cum sa treci peste situatiile dificile?

Te-ai gandit la organizarea nuntii, insa planul pentru marea zi il ai deja? Sti exact de ce ai nevoie si care va fi succesiunea lucrurilor si a evenimentelor? Stii sa faci fata situatiilor neprevaute? Iti propunem cateva sfaturi ca sa nu uiti ceva sau vreo situatie sa te prinda nepregatita!

Te-ai gandit la organizarea nuntii, insa planul pentru marea zi il ai deja? Stii exact de ce ai nevoie si care va fi succesiunea lucrurilor si a evenimentelor? Stii sa faci fata situatiilor neprevaute? Iti propunem cateva sfaturi ca sa nu uiti ceva sau vreo situatie sa te prinda nepregatita!

Salonul de frumusete

voal mireasa Cu siguranta in ziua nuntii ti-ai facut programare la coafor si cosmetica. Dar te-ai asigurat ca nu cumva coafeza sau manichiurista sa fie plecata in concediu? Ideal ar fi sa ai si un plan de rezerva. Nu putine au fost cazurile cand in ziua nuntii viitoarea mireasa s-a trezit fara coafeza ori fara cosmeticiana sau, mai ghinionista, fara ambele. Astfel, pentru a evita asemenea situatii neplacute este bine sa ai pentru respectiva zi doua programari atat la cosmetica dar si la coafor sau macar numarul de telefon a doua coafeze si doua cosmeticiene (chiar si manichiuriste).

Citește și:

Dresurile de rezerva

Printre cele mai delicate elemente din vestimentatia miresei se numara dresurile. Este atat de usor sa le agati... Ai spune ca nu se vad sub rochia lunga, insa ce spui de momentul aruncarii jartierei? Pentru a evita un incident neplacut iti sugeram sa ai inca doua perechi de dresuri la indemana, din acelasi model preferat de tine.

Acte

Pregateste un plic in care sa ai toate actele de care ai putea avea nevoie, pentru a nu avea vreo surpriza neplacuta.

Gentuta miresei

In gentuta trebuie sa pui numai lucruri utile:
- Ruj, rimel, fond de ten, o ministicluta de demachiant, o mostra din parfumul preferat, cateva discuri demachiante, un fard mic, un creion de ochi;
- Bani de rezerva, nu se stie niciodata. Ii poti purta tu in gentuta sau ii poate tine mirele.
- Telefon;

Tot din categoria “urgentelor”:
- Ac cu ata, nu se stie niciodata ce se poate intampla, cineva iti calca rochia etc.;
- Pila de unghii si forfecuta;
- Spray fixativ;
- Cateva agrafe pentru par;
- Periuta de dinti, doar vrei sa ai un zambet impecabil;
- Piaptan.

Citește și:

Rasfat pentru tine si mire

Pentru dimineata nuntii, inainte de toate, rezerva-ti o programare la masaj si relaxare. Ziua nuntii trebuie sa fie una frumoasa, ci nu plina doar de alergaturi si stres! Fiti un pic egoisti si nu uitati ca cei mai importanti sunteti voi.

Vizionare placuta


Kudika
20 Aprilie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.