Setari Cookie-uri

Mirese pe comanda

Tinerele rusoaice pot face cursuri care le invata cum sa atraga barbati bogati si sa se marite cu ei, relateaza presa locala.

Tinerele rusoaice pot face cursuri care le invata cum sa atraga barbati bogati si sa se marite cu ei, relateaza presa locala.

Desi Vladimir Putin a a trimis un numar mare de rusi bogati la inchisoare, dupa ce le-a confiscat proprietatile, mai exista circa 120.000 de miliardari atragatori pentru tinere, relateaza NewsIn.

Astfel, sute de femei se duc la aceste scoli, "fabrici de mirese", unde invata timp de doua, pana la sase saptamani, cele mai eficiente metode de a vana oameni bogati.

"Rusia este plina de tineri pe cai albi (bogati - n.red.). Un zambet, simtul umorului, optimism si bani ... acestea sunt lucrurile de care ai nevoie. Nu vrei sa te mariti cu un print pe un cal alb?", explica sociologul Ksenia Sobceak.

Potrivit unui oficial, fiecare barbat bogat primeste circa 200 de scrisori pe zi de la fete care vizeaza sa cunoasca un potential "sponsor".

Citește și:

Insa Sobceak avertizeaza ca banii nu garanteaza fericirea. "Femeile care s-au casatorit cu barbati bogati in ultimii 15 ani nu au fost atat de fericite", a subliniat ea.

Sursa: 9am.ro

Featured foto by pink panda via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
27 Mai 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.