Setari Cookie-uri

5 elemente cheie pentru o nunta reusita

Chiar si cea mai reusita nunta nu poate fi perfecta, tot de va exista cineva care va avea ceva de obiectat, insa efectul majoritar conteaza si faptul ca este nunta voastra si trebuie ca in primul rand sa va placa voua.

Chiar si cea mai reusita nunta nu poate fi perfecta, tot de va exista cineva care va avea ceva de obiectat, insa efectul majoritar conteaza si faptul ca este nunta voastra si trebuie ca in primul rand sa va placa voua.

nunta de vis Insa pentru orice cuplu impresia publicului este importanta, fiinda este unul din motivele pentru care organizeaza nunta. De aceea este frumos ca acestia sa plece impresionanti de la nunta voastra si cu siguranta si vova v-ar placea sa se intample aceasta.

De aceea va vom spune elementele cheie care va ajuta atat pe voi sa aveti momente de neuitat, cat si pe invitati.

1. Discursul

Stim ca este greu de compus si mai ales de prezentat sub influenta emotiilor puternice, dar un discurs nu ar trebui sa lipseasca de la nunta voastra. Discursul este recomandat sa fie tinut in sens de multumire de ambii miri fata de parinti, nasi si invitati, apoi intre ei. Cu siguranta cele mai impresionante vor fi... mamele. Va recomandam pentru inspiratie articolul: "Toast pentru nunta."

Citește și:

2. Muzica

Chiar daca aveti un stil preferat, este indicat ca muzica sa fie diversificata, pe placul tuturor si in care sa predomine melodiile cu dansuri foarte cunoscute, astfel incat sa nu ridicati la dans doar tineretul sau o alta categorie de public, ci pe toti. Alegeti cu grija playlist-ul pentru nunta si nu va grabiti, muzica este una dintre cele mai importante aspecte ale oricarei petreceri, fie ea si de nunta. Va recomandam sa cititi mai maulte articole despre muzica la nunta aici.

3. Meniul

Chiar daca nunta are o tema exotica, totusi meniul trebuie sa fie unul cu gusturi cat mai comune, astfel incat sa-l poata savura toti invitatii. Se recomanda meniul clasic si eventual un bufet suedez cu cateva specialitati mai “deocheate”. Cititi mai multe informatii aici.

4. Elementele surpriza

Elementele surpriza pot fi cele ce respecta traditia, precum furatul miresei, dansul mirilor, insa pot fi si manifestari care aduc in joc invitatii, in marea lor majoritate, dar ceva inedit, la care ei chiar nu se pot astepta, fiind propria voastra creatie. Incercati un joc! Poate chiar cu recompense sau premii, va fi teribil de distractiv si frumos.

Citește și:

5. Marturiile

Incercati sa lasati ceva frumos invitatilor ca marturie, poate o poza cu ei si un citat scris pentru fiecare ar fi un gest cu mult gust realizat. Ar dura mult timp, dar n-ar fi tocmai costisitor, insa efectul ar fi uluitor si impresionant, fiindca fiecare invitat s-ar simti special. Ori gasiti o alta idee, mai potrivita poate pentru nunta voastra. Iata exemple clasice de marturii la nunta, dar voi puteti crea ceva inedit.

Vizionare placuta


Kudika
22 Iunie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.