Setari Cookie-uri

Sa negociem! Costurile nuntii...

Fiindca trecem printr-o perioada de criza financiara puteti profita de acest aspect astfel incat sa va negociati preturile nuntii.

Fiindca trecem printr-o perioada de criza financiara puteti profita de acest aspect astfel incat sa va negociati preturile nuntii.

Care este bugetul?

costuri nunta Atunci cand stabilesti bugetul nuntii trebuie sa il raportezi la viata de cuplu, fiindca oricum nu veti sti inca preturile nuntii. Dar este important sa stiti care este suma reala pe care o puteti acorda unui astfel de eveniment, dincolo de informatii privind organizarea nuntii.

Negociaza preturile

La restaurant poti veni cu mai multe variante privind data nuntii. Stabilesti o zi pe care o prezinti patronului, insa pe principiul ca acesta va trage de pret daca nu vrei sa schimbi data. Nu fii timida, negociaza clar si nu uita sa intocmesti un contract clar privind tot ceea ce ati stabilit. Intreaba patronul daca poti aduce tu bautura sau tortul.

Cu fotograful si cameramanul este mai greu de negociat, dar nu imposibil. Stabiliti si cu acestia un contract privind toate amanuntele stabilite.

Citește și:

Inainte de a face alegerile finale asigurati-va ca ati intrebat in cel putin cinci locuri despre aceleasi servicii. Aflati mai multe preturi din mai multe locuri sau persoane pentru aceleasi servicii. Negociati si cu preotul, in functie de data si de Biserica pe care ati ales-o.

Tipsuri pentru a scadea costurile nuntii:
- Poti alege o rochie de mireasa de inchiriat ori poati face una pe comanda la croitorie;
- Renunta la decoratiunile florale si alege unele moderniste, impunatoare, dar mai ieftine. Puteti confectiona chiar singuri decoratiunile florale.
- Confectionati singuri invitatiile de nunta si plicurile de pe masa invitatilor;
- Puteti confectiona singuri casuta pentru dar.

Vizionare placuta


Kudika
6 Iulie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.