Setari Cookie-uri

Totul despre filmul nuntii!

Una dintre cele mai importante amintiri de la nunta este inregistrarea video.

Una dintre cele mai importante amintiri de la nunta este inregistrarea video.

filmul nuntii Aceasta pentru ca spre deosebire de albumul de poze sau de amintiri scrise, inregistrarea video reda foarte apropiat de realitate tot ceea ce s-a intamplat la nunta voastra, se pot auzi vocile si cateva “perle” haioase spuse de invitati, poate fi redat modul in care mirele isi rascumpara mireasa furata, dansul mirilor in toata dinamica acestuia si asa mai departe.

Cameraman profesionist sau de ocazie?

Chiar daca un prieten apropiat spre exemplu se ofera pentru filmarile din ziua nuntii, totusi este indicat sa alegeti un cameraman profesionist pentru ca:
- Acesta stie sa fie prezent la toate evenimentele importante din cadrul unei nunti si nu rateaza niciunul;
- Calitatea imaginilor este net superioara fiindca foloseste o aparatura de performanta;
- Cunoaste unghiurile din care se poate obtine cea mai buna filmare fiindca are studiu in domeniu. Astfel va sti din ce loc sa filmeze pentru a nu pierde detaliile.
- Are experienta, imaginile obtinute nu tremura si stie cum sa seteze camera pentru a obtine o inregistrare de calitate maxima;
- Poate lumina cu camera in unele momente astfel incat imaginile sa nu apara intunecate, ca de exemplu in cadrul cununiei religioase;

Citește și:

Ce trebuie sa stiti atunci cand alegeti cameramanul

Trebuie sa va asigurati ca inregistrarile pe care le-ati vazut ca prezentare a serviciilor sale sunt facute de cameramanul respectiv si de asemenea sa va asigurati ca el va fi prezent la nunta voastra pentru inregistrari. Se intampla uneori sa vorbiti cu un cameraman, iar la nunta sa vina altul.

Stabiliti clar cum veti obtine materialele video, calitatea acestora si camera/camerele de inregirtrare folosite. Este posibil ca in prezentarile pe care vi le arata sa fi folosit alta aparatura.

Hotarati inca de la inceput ce parte din filmari/ce momente doriti sa apara pe filmul nuntii precum si modalitatea de inregistrare. Daca doriti un DVD cu filmul nuntii, cereti-i si unul cu inregistrarile totale. Filmul nuntii il veti folosi pentru a le arata invitatilor o parte din filmari, mai exact cele mai importante momente. Filmarile totale dureaza mult mai mult si cu sigurantainvitatii nu vor avea rabdarea de a le urmari, de aceea un film al nuntii de 1-2 ore reprezinta o buna alegere.

Citește și:

Nu uitati sa ii comunicati inainte de nunta care este ordinea eventimentelor pe care vi le-ati propus in ziua nuntii.

Vizionare placuta


Kudika
27 Iulie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.