Setari Cookie-uri

Top 5 Cele mai interesante idei pentru Dansul Mirilor

Va propunem 5 idei interesante si originale pentru dansul mirilor!

Dansul mirilor reprezinta unul din momentele cheie ale petrecerii de nunta, putand face cu aceasta ocazie un adevarat spectacol. Unele cupluri doresc sa imbine eleganta unui astfel de eveniment cu o coregrafie haioasa, alte cupluri au ales chiar sa isi schimbe tinuta pentru a putea dansa o coregrafie spectaculoasa. Iata cateva idei pentru momentele de dans de la nunta...

O coregrafie superba!


Iata o coregrafie superba ce imbina ritmuri de vals cu slow fox, tango, salsa... Coregrafiile alese sunt foarte expresive si spectaculoase.





Buggy!!!!


O coregrafie foarte foarte vesele, pe ritmuri retro de buggy, cu pasi rapizi, pieruete si elemente de show in coregrafie, iar expresivitatea mirilor trebuie apreciata...






Si o mireasa curtata din nou!


Un dans care incepe lin, romantic, apoi se continua pe ritmuri ale muzicii Lui Michael Jackson, in care mirele o "recurteaza" pe mireasa, iar aceasta... stie sa il cuprinda in mrejele ei!





Si o mare surpriza


Acest tip de intrare poate fi folosit atat in biserica daca religia permite, de nu, se poate face la receptie, dupa intrarea invitatilor sau, de ce nu, chiar pe ringul de dans inainte ca mirii sa inceapa coregrafia lor, respectand astfel si momentele nuntii.





Si un dans retro fantastic!


Mirii au o interpretare impecabila, coregrafia este foarte frumoasa, ritmul usor de invatat pentru cei care nu sunt profesionisti, iar rezultatul: un spectacol pe cinste!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Martie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.