Nunti in Vegas, New York sau pe malurile Italiei, zeci de invitati si zeci de mii de mii de dolari. Nu stiam ce fel arata restul lumii, poate nici nu stiam ca exista, nu stiam ce e aceea sampanie sau bucatar propriu, habar nu aveam cate lucruri se fac pentru nunti, dar ne placea sa visam la nuntile din povesti. Si inca ne place sa le visam… sau sa le vedem pe cele pe care si le organizeaza vedetele.

Păr hidratat, sănătos și ușor de pieptănat? Se poate!

Daca nu am sti mai bine, am putea crede ca celebritatile fac o intrecere: A cui nunta este mai scumpa? Ei bine, a fost setat un nou record de Justin Timberlake si Jessica Biel. Dupa o relatie de 5 ani, a urmat o nunta de 6,5 milioane de dolari, care este, pana acum, in fruntea topului.

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.

Justin si Jessica au asigurat invitatilor 4 zile de petreceri (bauturi alese, picnic pe plaja, meniuri delicioase)pentru ca abia in a cincea zi sa aiba loc minunata nunta, cu juraminte la miezul noptii, cu biserica puternic luminata (anti-paparazzi), invitati alesi (Lady Gaga, Madonna, Elton John).

Alte staruri care nu se uita la bani in ziua nuntii (dar nu numai, desigur) sunt Kim Kardashian (cu Chris Humpshire), Tom Cruise si Katie Holmes, Catherine Zeta Jones si Michael Douglas.

Ia fa un calcul… nunta perfecta, cu toti invitatii pe care ti-I doresti, in locatia pe care ti-o doresti, cate zile, cate meniuri, cate tinute, cate masini, cate lumini, cate cazari… tu la cate milioane de dolari ai ajunge?

Sursa foto prima pagina: Shutterstock.com

Ia-ti bilet spre paradis: Top 15 cele mai frumoase plaje din Europa
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: