Perfect de imperfect. Iubirea Wabi Sabi

Perfect de imperfect. Iubirea Wabi Sabi

Adevarul este ca nu esti perfect. Si nu este nici partenerul tau. Insa puteti fi perfect imperfecti impreuna.

Una din povestile mele favorite din carte este despre un cuplu numit Ed si Deb. Lui Ed ii place sa intalneasca oameni si sa spuna glume prostesti. Deb a auzit de un milion de ori toate glumele prostesti spuse de Ed. Este adesea deranjata de ele deoarece atunci cand ies afara impreuna si au treburi urgente de rezolvat, ea intotdeauna sfarseste asteptandu-l pe Ed, in timp ce el este ocupat intretinand necunoscutii. Intr-o zi, in timp ce Deb il astepta pe Ed pentru a treia oara in mai putin de o ora - iar frustrarea ei atinge punctul culminant – il vede pe Ed imprietenindu-se cu un baietel ce statea singur pe bordura trotuarului , asteptandu-si mama. Il aude pe Ed spunandu-i baiatului: 'Cum se ascunde o camila in desert?'

dragoste

Baiatul ii adreseaza o privire curioasa, dupa care Ed ii da raspunsul: Camilaflaj! (in loc de camuflaj - in limba engleza se creeaza un joc de cuvinte amuzant). Baiatul izbucneste in ras. Intre timp, mama baiatului se apropie de ei si ii zambeste generos lui Ed. In acel moment, dupa aproape 10 ani, Deb a inteles natura reala a lui Ed. Ed nu incerca deloc sa o innebuneasca.

Ceea ce vroia el de fapt era sa faca oamenii fericiti. Si in acea zi, Deb a descoperit frumusetea si perfectiunea in ceea ce odata aproape ca o scoatea din minti.

Citeste mai multe despre iubirea wabi sabi pe Garbo.ro

sursa foto interior si prima pagina: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
30 Octombrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri