7 Semnale care iti spun daca va potriviti!

7 Semnale care iti spun daca va potriviti!
Kudika
15 Noiembrie 2012

Stii care sunt semnalele de compatibilitate?

Daca inveti sa le distingi, acestea te vor ajuta sa iti dezvolti relatia in care esti implicata si sa te bucuri de o viata de cuplu perfecta!

Baza unei relatii de succes sta in compatibilitate. De ce? O relatie are sanse foarte slabe sa supravietuiasca si sa se dezvolte armonios daca intre parteneri nu exista compatibilitate. Iar aici nu discutam despre compatibilitatea astrologica sau numerologica, ci despre compatibilitatea psihologica si relationala, cea de caracter si de viziune asupra vietii.

Foto interior si prima pagina: Shutterstock.com

Iata cateva semne ce te vor ajuta sa iti dai seama daca esti compatibila cu EL:

Tu si partenerul de viata aveti interese comune.

Asa incepe totul: cu interese comune. Daca impartasesti cu o persoana aceleasi interese, aceleasi hobby-uri si aceleasi conceptii despre viata, cu siguranta intre tine si ea exista compatibilitate. Pentru ca vedeti lucrurile din aceeasi perspectiva, veti avea o relatie bazata pe comunicare deschisa (aveti intotdeauna despre ce sa discutati si nu va plictisiti unul de celalalt) si incredere reciproca.

Comunicarea are prioritate in relatie.

O comunicare deschisa si sincera este esentiala pentru o relatie reusita. Ce inseamna sa discuta deschis? Sa poti sa ii impartasesti partenerului de viata orice si totul. Sa poti sa iti pui sufletul pe tava, sa iti exprimi cele mai profunde emotii si sentimente sau sa scoti la iveala cele mai bine pastrate secrete. O comunicare activa si sincera este catalizatorul pentru un nivel de compatibilitate ridicat.

Citeste continuarea articolului Compatibilitate in relatie: 7 semnale care iti spun daca va potriviti! pe Garbo.ro

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri