Setari Cookie-uri

Expo Ideal Mariaj deschide portile celei de-a VIII-a editii

Cel mai important targ de nunti din Bucuresti, Expo Ideal Mariaj, revine pentru a VIII-a editie, intre 15 si 17 februarie 2013, la Palatul Parlamentului.

Comunicat de presa

Ca in fiecare an, Expo Ideal Mariaj va reuni cele mai importante companii din industria nuntilor, pentru a propune o oferta completa tuturor cuplurilor care se pregatesc pentru "marele pas". Rochii de mireasa si costume pentru mire, care urmeaza cele mai noi tendinte, bijuterii, sugestii de machiaj si coafura, invitatii si marturii, aranjamente florale, cadouri, destinatii pentru luna de miere, agentii organizatoare de evenimente, case de productie audio si video, companii de inchirieri limuzine, locatii pentru ziua cea mare, dar si cei mai buni instructori de dans vor fi prezenti pentru a le oferi viitorilor miri o experienta de neuitat!

In plus, anul acesta Expo Ideal Mariaj se muta in casa noua, la Palatul Parlamentului, un spatiu elegant si usor accesibil, care va permite crearea unei atmosfere apropiate de cea festiva pentru care se pregatesc vizitatorii. Aceasta si datorita numeroaselor surprize, spectacole si momente inedite pe care le propun organizatorii, alaturi de o gala caritabila.

Citește și:

Ajuns la a VIII-a editie, Expo Ideal Mariaj este gata si in 2013 sa lanseze tendintele in organizarea unei nunti perfecte, mizand pe experienta de peste sapte ani in domeniu. Expo Ideal Mariaj este un eveniment marca Ideal Mariaj, cea mai prestigioasa publicatie din Romania dedicata mireselor. Iar anul acesta, Expo Ideal Mariaj se bucura de sustinerea Asociatiei Romane a Companiilor din Industria Nuntilor (ARCIN), care reuneste cei mai importanti producatori si furnizori din domeniu.

Pretul biletului de intrare va fi de 20 de lei, iar programul de vizitare va fi intre orele 12 si 19, pentru ziua de vineri, intre 10 si 19, sambata, si intre 10 si 17, duminica.

Vizionare placuta


Kudika
8 Ianuarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.