Setari Cookie-uri

Relatiile parazit: Oferi iubire, dar ti se cere sufletul...

Descopera care sunt cele 11 semne ale relatiilor Ofer-Primesc!

In iubire, sa nu-ti pui niciodata sufletul pe tava...

Parazitii intra pe nesimtite in viata ta. Nici nu-ti dai seama cum, de ce si de unde te-ai pricopsit cu ei.

Parazitii intra pe nesimtite in inima ta. Traiesc de pe urma ta. Se hranesc cu sufletul tau, din si cu viata ta. Iti folosesc energia, resursele, uneori chiar viata ta, munca ta, pentru a supravietui si a le fi bine. Se hranesc cu ceea ce esti, cu ceea ce oferi. Si cu cat oferi mai mult, cu atat ei ofera mai putin si cer mai mult...

Parazitii cer bani, favoruri, timp. Cer multa intelegere si mult sprijin si ajutor emotional. Esueaza in schimb in a oferi ceva similar.

Parazitii te storc de energie si de viata. Obiceiul lor zilnic este sa profite de tine si sa te exploateze… In favoarea lor evident… In timp ce tu te usuci, parazitii infloresc de pe urma ta.

Se vede in privire, li se citeste in zambet, in felul in care merg, in felul in care indraznesc sa-ti ceara, in “inocenta” cu care te manipuleaza sa faci lucruri pe care ar fi firesc si normal sa le efectueze pe cont propriu.

Citește și:

Parazitii te manipuleaza cu tactici mestesugite. In cele din urma ajungi sa crezi ca tu esti cel care nu poate supravietui fara ei, nu invers, cum ar sta lucrurile practic...

Citeste continuarea articolului pe Garbo.ro.

Sursa foto interior si prima pagina: DepositPhotos.com.

Vizionare placuta


Kudika
29 Ianuarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.