Setari Cookie-uri

Oana Roman a imbracat in premiera rochia de mireasa

Afla de surprize a pregatit echipa Ideal Mariaj vizitatorilor de la ultima editie a targului de nunti.

Comunicat de presa

Oana Roman a marcat ziua iubirii intr-o maniera cu totul inedita: pe 14 februarie, prezentatoarea emisiunii „Drept la tinta” de la Kanal D a imbracat rochia de mireasa pentru prima data in viata.

Totusi, nu a spus „da” niciunui pretendent, deocamdata, ci a acceptat sa joace rolul miresei doar de dragul organizatorilor targului anual de nunti Expo Ideal Mariaj, care au invitat-o sa defileze pe podiumul de moda. „Pentru mine a fost o experienta neobisnuita, pentru ca a fost prima oara in viata cand am purtat o rochie de mireasa. Initial, am avut emotii, dar cred ca, pana la urma, am facut fata aparitiei pe podium. Rochia a fost foarte frumoasa si m-am simtit confortabil in ea. Le multumesc organizatorilor pentru faptul ca m-au invitat”, a declarat Oana Roman.

Intrebata daca nu a avut cumva superstitii legate de faptul ca a imbracat rochia de mireasa inainte de a se casatori, Oana a spus: „Nu, nu m-am gandit la asta. Nu am superstitii de genul acesta si, in general, nu ma las influentata de superstitii”.

Citește și:

Oana a purtat o creatie Nanette, realizata special pentru ea.

Cel mai important targ anual de nunti din Bucuresti, Expo Ideal Mariaj, ajuns la a opta editie, s-a desfasurat anul acesta intre 15 si 17 februarie 2013, la Palatul Parlamentului.

In noua locatie, vizitatorii au avut ocazia sa descopere cele mai proaspete colectii vestimentare, pentru miri si mirese, rochii de seara, iar de la cei peste 100 de specialisti prezenti la targ au aflat idei originale si solutii complete pentru organizarea celui mai important eveniment din viata lor.

Organizatorii evenimentului, Ideal Mariaj, au pregatit si de aceasta data cele mai noi tendinte in materie de rochii de mireasa, apartinand designerilor romani si internationali, precum si piese unice, de neuitat. De exemplu, rochia cu fir de aur si diamante, creatie exclusiva pentru Expo Ideal Mariaj, realizata de catre Marithe, cu o valoare de peste 50.000 lei.

Citește și:

Nu au fost omise nici costumele si accesoriile masculine, bijuteriile sau prezentarea tendintelor in coafura si machiaj, prezentarile de moda, invitatiile, marturiile, aranjamentele florale, casele de productie audio, foto si video, companiile de inchirieri limuzine, furnizorii de locatii pentru eveniment, cei mai buni instructori de dans si tot ceea ce e necesar pentru a organiza o nunta magica.

Foto main: Volodymyr Tverdokhlib, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
19 Februarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.