Setari Cookie-uri

Cele mai frumoase 40 de citate despre primavara, dragoste si viata

O selectie de citate efervescente care te energizeaza pozitiv si iti aduc in suflet primavara si bucuria de a trai!

Primavara este in aer. La fel si dragostea si bucuria de a trai. Primavara, cand avem totul sau nimic si incepem sa credem din nou in minuni, in renastere, sa credem si in noi inceputuri. Inceputuri nu doar pentru natura, ci si pentru relatiile de dragoste, pentru apetitul nostru de a trai... Haideti sa serbam venirea noului anotimp si ziua de 1 Martie aducand primavara si dragostea cat mai aproape de sufletele noastre. Sa celebram primavara printr-o selectie minunata de citate si proverbe!

Sursa foto: DepositPhotos

Cele mai frumoase citate si proverbe despre primavara, dragoste si viata

Niciodata sa nu tai un copac in timpul iernii. Niciodata sa nu iei o decizie negativa in timpul josnic. Niciodata sa nu iei cele mai importante decizii ale tale cand esti in cea mai proasta stare de dispozitie. Asteapta. Ai rabdare. Furtuna va trece. Primavara va veni." (Robert Schuller)

Citește și:

Nu iubi primavara, ci infatisarea unei anumite flori in care primavara s-a inchis. Nu iubi dragostea, ci pe cel in care s-a intrupat dragostea”. (Antoine de Saint Exupery)

Iubirea nu e doar un zambet, nu e doar o floare. Iubirea e un suflet ranit si apoi vindecat de altul...” (Octavian Paler)

Este un lucru atat de mic sa te fi bucurat de soare, sa fi trait lumina primavara, sa fi iubit, sa fi gandit, sa fi facut…” (Matthew Arnold)

Primavara trece si fiecare iti aminteste de propria inocenta. Vara trece si fiecare isi aminteste de propria exuberanta. Toamna trece si fiecare isi aminteste de propria adoratie. Iarna trece si fiecare isi aminteste de propria perseverenta” (Yoko Ono)

A cunoaste. A iubi.
Inca-odata, iar si iara,
a cunoaste-nseamna iarna,
a iubi e primavara.
” (Lucian Blaga)

Citește și:

Pamantul ma invata sa uit de mine precum zapada topita isi uita viata. Pamantul ma invata renuntarea precum frunzele care mor toamna. Pamantul ma invata curajul precum arborii care stau verticali si singuri. Pamantul ma invata regenerarea precum samanta ce creste primavara”. (William Alexander)

Citeste continuarea articolului pe Garbo.ro.

Sursa foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
7 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.