Setari Cookie-uri

Horoscopul inimilor pereche: Cei 4 "Magneti ai Dragostei" in anul astrologic 2013

Care sunt zodiile a caror energie karmica actioneaza ca un magnet puternic, atragand in jurul lor iubirea potrivita in 2013?

Din nord, din est, din vest, din sud, iubirea vine de pretutindeni si se concentreaza asupra tuturor zodiilor. In 2013 insa, are in vedere cu precadere 4 zodii. Descopera care sunt zodiile a caror energie karmica actioneaza ca un magnet puternic, atragand in jurul lor iubirea potrivita, inima pereche.

Magnetul Sudului: zodia Racului

Iubirea pentru Rac vine dinspre sud. Energia Sudului este o energie pasiv-stralucitoare, o energie calda, predominant feminina, care aduce cu ea lumina si speranta. Emiti unde magnetice de iubire care atrag iubirea catre tine. Este important sa ai inima deschisa si sa te comporti ca si cum dragostea potrivita ar fi intrat deja in viata ta.

Incepand cu martie si aprilie 2013, norocul iti surade radical, deschizandu-ti portile iubirii. Ai platit karmic pentru trecut, acum este momentul sa o iei de la capat si sa te angajezi in noi inceputuri, noi sperante, noi iubiri. Foarte probabil ca iubirea ta vine de pe meleaguri straine.

Citește și:

Magnetul Nordului: zodia Taurului

Iubirea pentru Taur vine dinspre nord. Nordul aduce cu el o energie rece, vitala, activa si stimulanta, dar in acelasi timp o energie puternica, revigoranta. Lucruri magice par a se intampla in viata Taurului in perioada urmatoare de timp. Taurul este un magnet in sine, un magnet care atrage respectul, admiratia, energia pozitiva si lucrurile frumoase.

Citeste continuarea articolului pe Garbo.ro.

Sursa foto interior si prima pagina: DepositPhotos.com

Vizionare placuta


Kudika
14 Martie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.