Setari Cookie-uri

Numerologie: Descopera secretele karmice ale Numelui tau de Familie!

Stiai ca numele tau de familie cuprinde intelesuri mistice?

Numerologia sau stiinta numerelor este o disciplina pe cat de veche, pe atat de captivanta. Poate ai auzit deja despre interesantele semnificatii numerologice ale datei de nastere sau ale numelui tau luat intreg. Stiai insa ca si numele tau de familie cuprinde intelesuri mistice?

Descoperirea tiparului energetic al numarului ce corespunde numelui tau de familie te poate ajuta in primul rand sa intelegi mai bine mecanismul interactiunilor dintre tine si restul familiei. Vei avea de asemenea ocazia de a descoperi legatura profunda pe care o ai cu rudele tale, legata de o anumita karma sau misiune de viata comuna.

Astfel, vei putea aduce mai multa armonie si intelegere in sanul familiei tale, stiind cu mai multa acuratete de unde ai pornit si incotro te indrepti in continuare.

Pentru calculul numerologic al numelui de familie, se va face corespondenta intre fiecare litera din nume si o anumita valoare numerica, cuprinsa intre 1 si 9, conform listei de mai jos:

Citește și:

Literelor A, J si S le corespunde cifra 1;

Literelor B, K si T le corespunde cifra 2;

Literelor C, L si U le corespunde cifra 3;

Literelor D, M si V le corespunde cifra 4;

Literelor E, N si W le corespunde cifra 5;

Literelor F, O si X le corespunde cifra 6;

Literelor G, P si Y le corespunde cifra 7;

Literelor H, Q si Z le corespunde cifra 8;

Literelor I si R le corespunde cifra 9.

Apoi se vor aduna toate cifrele obtinute in urma echivalarii numerice, rezultand un numar format din doua cifre. Aceste doua cifre vor fi la randul lor adunate, spre a obtine un rezultat final compus dintr-o singura cifra. Spre exemplu, daca adunand cifrele care corespund literelor din numele tau de familie obtii valoarea 56, vei aduna mai departe 5+6=11, iar apoi 1+1=2. Cifra 2 va fi prin urmare numarul numelui tau de familie.

Semnificatia numelui de familie corespunzand cifrei 1

Citește și:

Pentru membrii acestei familii, independenta si lupta pentru atingerea obiectivelor personale sunt caracteristici definitorii. Vor fi foarte atrasi de ideea de competitie, chiar si in cadrul familei, avand reale aptitudini pentru a fi primii in tot ceea ce intreprind.

Citeste continuarea articolului pe GARBO.RO.

Sursa foto interior si prima pagina: Depositphotos.com

Vizionare placuta


Kudika
2 Aprilie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.