Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei si sexualitatii: descopera-ti sex appeal-ul dupa casa 8 din astrologie!

Afla inca o particica din misterele astrelor...

Stiai ca zodia care se afla pe cuspida (la inceputul) casei a 8-a din astrograma ta natala iti dezvaluie care sunt nevoile tale la nivel intim si ce tipar de sexualitate te reprezinta cel mai bine? Descopera mai jos cum se manifesta atractia ta sexuala in functie de trasaturile fiecarei zodii in parte!

Primul pas in descifrarea completa a senzualitatii tale consta in identificarea zodiei care se afla la inceputul casei 8 din harta ta natala. Pentru aceasta, calculeaza-ti harta natala gratuit si afla sub influenta carei zodii sta casa ta a 8-a.

Casa 8 in Berbec si sex appeal-ul tau

Daca in astrograma ta, zodia Berbec se afla pe cuspida casei a 8-a, atunci manifestarea ta sexuala va fi una dinamica si plina de pasionalitate. Ai nevoie de implicarea activa si neconditionata a partenerului tau de viata, chiar daca uneori ai tendinta de a te plictisi repede. Sex appeal-ul tau are la baza caracterul direct si usor agresiv al gesturilor si cuvintelor tale.

Citește și:

Casa 8 in Taur si sex appeal-ul tau

Atunci cand zodia Taur se afla pe cuspida casei 8, ea ne vorbeste despre o senzualitate profunda si despre nevoia de a experimenta pe indelete actul sexual. Vei fi deschisa catre a trai rasfatul la nivelul tuturor simturilor si vei stii la randul tau cum sa-i daruiesti o placere profunda partenerului tau.

Citeste continuarea articolului pe GARBO.RO.

Sursa foto interior si prima pagina: DepositPhotos.

Vizionare placuta


Kudika
9 Aprilie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.