Topul astro-burlaciei: Top 3 barbati care fug de casatorie ca dracu' de tamaie

Topul astro-burlaciei: Top 3 barbati care fug de casatorie ca dracu' de tamaie
Kudika
16 Aprilie 2013

Barbatii se raporteaza diferit la relatia de cuplu. Vezi cum le influenteaza zodia aceasta atitudine

Unii aleg calea burlaciei declarate, altii au relatii serioase, dar cu angajament neserios (sau fara, deloc), iar altii prefera sa zboare din floare in floare pana la adanci batraneti, jurand ca intr-o zi vor face pasul. Unele zodii masculine, mai mult decat altele, sunt susceptibile de a se tine deoparte de casatorie sau angajament. Iata un top 3 zodiilor de barbati care refuza angajamentul iubirii intr-o forma oficiala, cea a casatoriei.

Barbatul Gemeni

Aceasta zodie este poate una dintre cele mai libertine zodii ale horoscopului. Barbatul Gemeni este un seducator din nastere, un expert in arta frumosului si a iubirii, insa nu si in cea a seriozitatii si a angajamentului responsabil. Are darul vorbirii si al replicilor, este sarmant si stie sa se faca placut de sexul frumos. Isi doreste sa fie admirat si iubit de cat mai mult femei pentru a-si dovedi siesi propriile abilitati de Casanova.

De ce se teme de casatorie barbatul Gemeni? Fiindca se teme sa nu isi piarda libertatea pe care pune atat de mare pret si care ii aduce atat de multa adrenalina. Se teme de responsabilitati. Se sperie de gandul de a se dedica pentru totdeauna unei singure femei.

Gandul casatoriei este pentru barbatul Gemeni un act ingraditor, care ii limiteaza independenta si dorintele. Chiar daca face promisiuni de fidelitate, cade prada repede ispitelor. Vrea sa experimenteze viata cat mai mult si intr-un mod cat mai divers, alaturi de cat mai multe persoane, prin intermediul mai multor iubiri. Este libertin si din punct de vedere sexual si iti doreste experiente cat mai interesante. Nu isi doreste casatoria pentru simplul motiv ca tine foarte mult la libertatea lui sexuala.

Citeste continuarea articolului pe GARBO.RO.

Sursa foto interior si prima pagina: Shutterstock.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri