Setari Cookie-uri

E Iubire sau e Infatuare? Cele 12 teste ale Dragostei Adevarate

Iubesti cu adevarat sau e doar infatuare?

Iubirea durabila este ca si cum ai sta chiar acolo unde oceanul intalneste tarmul – valurile continua sa vina, iar si iar si iar... Nu fiecare val de emotie este la fel, dar tocmai asta este ceea ce face ca totul sa fie interesant si captivant" - Chip Ingram.

Uneori NI SE PARE ca iubim… Este ceea ce numim Infatuare. Alteori iubim cu adevarat...

Este ceea ce simti cu adevarat iubire sau este ceea ce putem cataloga cu numele de infatuare? Ce presupune insa iubirea si ce presupune infatuarea si cum putem face diferenta intre cele doua? Si de unde stim ca nu confundam una cu cealalta? In cartea "Love Sex, and Lasting Relationships", Chip Ingram ne propune 12 teste extrem de simple pentru a putea distinge intre iubire si infatuare si pentru a putea intelege daca iubim cu adevarat. Fiecare din aceste teste este astfel conceput incat sa ne ajute sa discernem intre Iubirea Adevarata si Infatuare.

Citește și:

Testul 1 al Dragostei: Testul Timpului

Iubirea creste si se dezvolta de-a lungul timpului. Infatuarea se retrage si se diminueaza in timp. Infatuarea poate exploda in fiecare moment, insa iubirea adevarata are nevoie de timp.

Testul 2 al Dragostei: Testul Cunoasterii

Iubirea creste dintr-o evaluare a tuturor caracteristicilor a celeilalte persoane. Infatuarea poate creste dintr-o cunoastere a numai uneia din caracteristicile celeilalte persoane.

Testul 3 al Dragostei: Testul Concentrarii

Iubirea adevarata este centrata pe cealalta persoana. Infatuarea este centrata asupra ei insisi.

Citeste continuarea acestui articol pe Garbo.ro.

Sursa foto interior si prima pagina: DepositPhotos.

Vizionare placuta


Kudika
23 Aprilie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.