Horoscopul incompatibilitatii: femei care iubesc prea mult si barbati care nu pot sa iubeasca

Horoscopul incompatibilitatii: femei care iubesc prea mult si barbati care nu pot sa iubeasca
Kudika
25 Aprilie 2013

Dragostea ar trebui sa fie ca la fizica: caldura cedata sa fie egala cu caldura primita.

In dragoste, balanta nu se inclina intotdeauna in mod echitabil in dreptul ambilor parteneri. De multe ori, Ea iubeste prea mult, iar El insista ca nu poate sa iubeasca pe masura. Iata un top 3 al celor mai incompatibile cupluri din astrologie, vazute din perspectiva reciprocitatii.

Balanta in iubire se inclina uneori prea mult in favoarea unuia si prea putin in favoarea celuilalt. Exista incompatibilitati si inegalitati in astrologie si cupluri in care unul iubeste prea mult, iar celalalt pare a fi incapabil sa iubeasca vreodata. Iti prezentam un top 3 al celor mai incompatibile cupluri din astrologie vazute din perspectiva reciprocitatii, un top al cuplurilor in care partenerul de sex feminin iubeste fara masura, iar partnerul de sex masculin este incapabil sa raspunda pe masura.

Barbatul Berbec si femeia Capricorn

In acest cuplu, ea stie sa daruiasca, iar el sa primeasca. Femeia Capricorn este serioasa si pasionala, stie clar ce iubeste si cum iubeste si cum sa-si manifeste sentimentele fata de persoana draga. Este o femeie cu capul pe umeri si plina de demnitate in tot ceea ce face. Are fara doar si poate o personalitate puternica. Iubeste cu greu, insa atunci cand o face, iubirea respectiva ii va ramane scrisa pe suflet pana la moarte.

Barbatul Berbec este cel care in aceasta relatie simte nevoia sa… fie adulat, admirat, respectat. Tot timpul. Fara a oferi toate acestea la schimb. Nevoile lui sunt intotdeauna mai presus de cele ale partenerei sale. Ceea ce i se intampla lui nu poate fi comparat cu nimic din ceea ce i se intampla partenerei sale. Fiindca a vazut ca are pe cine se baza, deseori lasa responsabilitatile intregii familii asupra parteneri sale.

Citeste continuarea articolului pe Garbo.ro.

Sursa foto interior si prima pagina: Deposiphotos.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri