Identifica zodia in care se afla Marte in momentul nasterii tale, pentru a descoperi ce te fascineaza si intriga cel mai mult la un barbat. Vezi ce trasaturi speciale au puterea de a-ti energiza instinctele erotice si de a da o forma concreta idealului tau masculin ascuns.

Păr hidratat, sănătos și ușor de pieptănat? Se poate!

Sursa foto: Shutterstock.

Marte in Berbec si idealul masculin ascuns

Atunci cand planeta Marte este pozitionata in Berbec in harta natala, ea indica atractia catre tipul de barbat puternic, care arata bine, este pasionat de sport si se manifesta in mod direct si increzator.

Printre lucrurile pe care le apreciezi cel mai mult la celalalt se afla siguranta de sine, sinceritatea fara ocolisuri si independenta afectiva. De aceea, vei prefera intotdeauna un barbat care este extrem de direct, inclusiv la nivel erotic, in fata unuia care este linistit, calculat in miscari sau extrem de sensibil.

Marte in Taur si idealul masculin ascuns

Atunci cand Marte se afla in zodia Taur in astrograma, el indica atractia catre un tip masculin care inspira stabilitate, soliditate si perseverenta. Vei fi atrasa de capacitatea celuilalt de a te cuceri pas cu pas, in mod rabdator si metodic. De asemenea, iti va placea determinarea in munca, dar si senzualitatea profunda pe care celalalt ti le inspira. Si aceasta deoarece simti la nivel intuitiv ca o astfel de persoana te va conduce incet, dar sigur, exact acolo unde iti doresti.

Citeste continuarea articolului pe GARBO.RO.

Sursa foto prima pagina: Depositphotos.

Horoscopul lui Marte: afla ce instincte iti conduc viata!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: