Setari Cookie-uri

Numerologie: Numarul Minor al Inimii -cheile catre destinul tau cel bun

Descopera Numarul Minor al Inimii tale.

El te calauzeste pe calea destinului tau bun. Acest numar sta ascuns in numele tau scurt si reflecta intr-un mod mai condensat si micro energiile si vibratiile transmise de numele complet.

Numarul Minor al Inimii este un numar al numerologiei mai putin cunoscut, venind insa ca o completare necesara si fireasca a Numarului Dorintei Inimii. In timp ce Numarul Dorintei Inimii are in vedere in calcularea sa numarul intreg al unei persoane (asa cum i-a fost dat la nastere si cum apare in bulletin), Numarul Minor al Inimii are in vedere numele cel mai comun al unei persoane, numele sau scurt, numele prescurtat, numele curent, numele dupa care este strigata sau dupa care este cel mai bine cunoscuta.

Spre ex., o persoana cu numele Daniela poate fi cunoscuta in anturajul sau ca Dana, o persoana cu numele Alexandra poate fi strigata Alex, o persoana cu numele Mariana poate fi strigata Mari, o persoana cu numele Ana Maria poate fi cunoscuta ca si Ane. La fel de bine, poate fi cunoscuta precum Daniela, Alexandra, Mariana, Ana Maria. Numarul Minor al Inimii este strict legat de numele tau prescurtat, insa in anumite cazuri in care prescurtarea lipseste (precum in cazul numelui Irina), se are in vedere si prenumele complet, cu conditia sa fie prenumele dupa care esti cel mai cunoscuta in grupul tau.

Citește și:

Foto interior si prima pagina: Shutterstock.com

Numele scurt, pe nedrept neglijat, prezinta o importanta colosala in numerologie. El reduce numele complet al unei persoane, reflectand intr-un mod mai condensat si micro energiile si vibratiile transmise de numele complet. Numele prescurtat scoate in evidenta si intensifica anumite aspecte ale fiintei tale lasate in umbra in numele intreg, lasand in schimb in umbra aspecte care sunt puternic accentuate de numele intreg. Numele scurt iti ofera perspective si unghiuri de vedere a ceea ce iti doresti cu adevarat de la viata. El revela preocuparile tale interioare minore si ascunse bine in inima, care scapa vederii celor multi.

Citeste continuarea articolului pe GARBO.RO

Vizionare placuta


Kudika
18 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.