Setari Cookie-uri

Video tutorial: Fa-ti singura invitatiile de nunta!

Invitatii handmade, o solutie simpla, eleganta si ieftina pentru cea mai frumoasa zi din viata ta!

Invitatiile de nunta sunt in mod evident, o parte foarte importanta a evenimentului. Aceasta este modalitatea prin care ii anunti pe cei dragi de intentiile voastre si trimiteti impreuna lumii intregi mesajul iubirii implinite.

Din pacate, invitatiile pot fi foarte scumpe si nu ies intotdeauna asa cum te-ai asteptat. Prin urmare, am gasit pentru tine cea mai buna modalitate de a-ti face invitatiile cu mana ta, cu foarte putin efort si cu un buget mic, mic de tot. Nu necesita abilitati speciale ci doar putina rabdare.

Toate “proviziile” necesare pentru realizarea invitatiilor pot fi gasite foarte usor la librarie. Ai nevoie foi de hartie mai groasa in format A2 si A6, plicuri, hartie cu ce imprimeu vrei tu in format A4 si un sul de panglica subtire.

Foile in format A2 pot fi printate cu mesajul pe care vrei sa-l trimiti musafirilor. La fel de bine ai putea sa pui tu textul pe hartie cu mana ta, pentru a persoanliza fiecare invitatie in parte.

Citește și:

Din coala A4 imprimata tai pe verticala o fasie lata cam de 4-5 cm. Aplici un adeziv pe toata suprafata ei apoi o lipesti pe hartia A6 astfel incat sa indoi capetele acesteia pe cealata parte. Nu iti face griji daca intre capetele acestei fasii va ramane un spatiu pentru ca va fi acoperit de foaia A2 pe care ai textul propriu-zis.

Pune lipici pe spatele hartiei cu text si suprapune peste foaia A6, astfel incat sa acoperi spatiul dintre cele doua capete ale fasiei imprimate.

Mai departe masoara hartia pe orizontala si gaseste-i centrul apoi fa doua cerculete. Acestea trebuie decupate sau poti sa folosesti un perforator pentru mai multa acuratete.

Taie apoi o bucata generoasa din funda si trece-o prin cele doua gauri astfel incat sa atarne pe fata invitatiei apoi leaga pur si simplu o funda. Fa-i doua noduri ca sa te asiguri ca rezista. Daca vrei, iti poti infrumuseta plicurile printr-o metoda la fel de simpla.

Citește și:

Peste foaia A4 imprimata aseaza plicul in pozitie deschisa apoi traseaza-i conturul. Decupeaza forma plicului si pune lipici pe partea de sus, cea care seaman cu un triunghi. Baga foaia in plic si lipeste-o pe partea de sus astfel incat sa para ca e “captusit”.

Spor la treaba!

Sursa foto prima pagina: captura YouTube

Vizionare placuta


Kudika
25 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.