Setari Cookie-uri

Barbatul manipulator

Identificati-i comportamentul, contracarati abuzul, recastigati controlul!

Nume carte: Barbatul manipulator. Identificati-i comportamentul, contracarati abuzul, recastigati controlul!

Autor: Dorothy McCoy

Anul aparitiei: 2010

Pret: 19.60 lei

Produs disponibil pe site-ul Elefant.ro

Dorothy McCoy este psihoterapeut specializat in terapii de cuplu, tratamentul fobiei sociale si al stresului posttraumatic, precum si in interventiile in situatii de criza.

Licentiata in studii interdisciplinare la University of South Carolina, cu un master in consiliere clinica si un doctorat in consiliere psihologica, dr. McCoy este membru marcant al unora dintre cele mai importante asociatii de psihologie din SUA - American Counseling Association, The International Society for Traumatic Stress Studies si The Association of Cognitive-Behavioral Therapists.

"Femeile sunt fascinate de relatiile interzise, de strainul misterios care emana pericol si care totusi pare vulnerabil si ranit de viata. Vrem sa-l strangem la piept si sa-i alinam suferinta. in acelasi timp, dorim exaltarea si fiorul pe care-l simtim in preajma pericolului.

Citește și:

Fiecare dintre noi vrea sa fie unica femeie care, in virtutea dragostei neconditionate, il va transforma in amantul perfect. Da, suntem convinse ca vom reusi acolo unde femeile inferioare noua au dat gres." - Dorothy McCoy

"Cunoasterea inseamna putere. Prin urmare, haideti sa invatam mai multe despre tulburarile de personalitate si despre trasaturile necesare stabilirii unui astfel de diagnostic, despre ce ii motiveaza si despre cum sa recunoastem comportamentul lor manipulator." - Dorothy McCoy

Vizionare placuta


Kudika
22 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.