Setari Cookie-uri

Mireasa Indaratnica

Povestea uluitoare a aventurilor unei tinere greu de stapanit, a unui barbat greu de cucerit si a iubirii arzatoare care ii uneste.

Nume carte: Mireasa Indaratnica

Autor: Julie Garwood

Pret: 19.90 lei

Produs disponibil pe site-ul Litera.ro


Din ordinul regelui, Alec Kincaid, cel mai puternic mosier din Scotia, trebuie sa isi gaseasca o mireasa din Anglia. Alegerea lui se opreste la Jaime, fiica cea mica a baronului Jamison, caci de la prima privire pe care i-o arunca, Alec simte o dorinta de nestavilit pentru aceasta tânara pe care o considera demna de spiritul unui razboinic neinfricat.

Si tot ce isi doreste este sa o atinga, sa o imblânzeasca, sa o faca a lui pentru totdeauna.

Dar odata cu juramintele de casatorie, Jamie iti face propria promisiune secreta: sa nu isi cedeze niciodata dragostea acestui barbar scotian, care este exact ceea ce inima a avertizat-o mereu sa refuze – un cavaler arongant si lipsit de romantism, de o frumustete bruta, care ii face sangele sa ii fiarba in vene.

Citește și:

Insa când câteva accidente stranii pun lui Jamie viata in pericol si un vechi zvon despre faptul ca Alec si-a ucis prima sotie incepe sa circule din nou, frumoasa tânara pare sa fie coplesita de ceva mai periculos decât propria dorinta.

Julie Garwood este una dintre cele mai bine-cunoscute scriitoare de romane de dragoste cu character istoric, cele peste 30 de romane publicate pâna acum fiind traduse in zeci de limbi.

Mireasa indaratnica a fost distins de Asociatia Scriitorilor de Romane de Dragoste din America cu premiul RITA pentru cel mai bun roman.

Vizionare placuta


Kudika
29 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.