Iubitule, vorbeste cu mine!

Iubitule, vorbeste cu mine!
Kudika
1 Octombrie 2013

Care este unul dintre cele mai dorite lucruri de femei atunci cand vine vorba de barbati?

Nume carte: Iubitule, vorbste cu mine. Zece reguli pentru a face un barbat sa vorbeasca

Autor: Yvon Dallaire

An aparitie: 2011

Pret: 13, 87 lei

Produs disponibil pe site-ul Elefant.ro

Care este unul dintre cele mai dorite lucruri de femei atunci cand vine vorba de barbati?

Mai presus de aspectele spirituale, materiale, fizice, ele isi doresc ceva in aparenta extrem de simplu, si la indemana tuturor: vor ca partenerii lor sa comunice mai mult.

Yvon Dallaire face posibila indeplinirea acestei dorinte intr-un fel cu totul inedit.

El explica, folosind argumente stiintifice solide extrase din ultimele cercetari in domeniu, faptul ca, desi oamenii sunt egali, exista numeroase diferente intre barbati si femei, de ordin genetic, gonadic, hormonal, anatomic, ba chiar si creierul fiind diferit, atat ca structura, cat si ca modalitate de functionare, neuitand sa prezinte diferentele psihologice si comportamentale.

Dupa ce stabileste in mod clar faptul ca acestea pot fi utilizate in opozitie sau pentru a se completa reciproc, autorul trece la prezentarea punctuala a regulilor, fiecare dintre acestea fiind sustinute de numeroase exemple extrem de concludente.

Femeile, care par sa aiba o "gena" innascuta a comunicarii au de obicei dificultati in a intelege faptul ca barbatii trebuie sa invete aceasta arta verbala.

Daca le vor pune intrebari precise, le vor respecta linistea, vor inceta sa-i intrerupa si vor respecta si restul regulilor care compun acest decalog al comunicarii, femeile se vor bucura de o ameliorare semnificativa a capacitatii partenerilor lor de a-si exprima emotiile, gandurile si dorintele.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri