Setari Cookie-uri

15 Lucruri pe care orice femeie trebuie sa le faca inainte de nunta

Perioada premergatoare nuntii este una dintre cele mai stresante perioade pentru o femeie. Multe pragatiri in ceea ce priveste evenimentul, multe pregatiri in ceea ce priveste infatisarea viitoarei mirese.

Perioada premergatoare nuntii este una dintre cele mai stresante perioade pentru o femeie. Multe pragatiri in ceea ce priveste evenimentul, multe pregatiri in ceea ce priveste infatisarea viitoarei mirese.

Multa oboseala, agitatie, stres, nervi, nopti nedormite si frustrari.

Pe langa toate aceste lucruri, orice femeie trebuie sa faca urmatoarele lucruri inainte de nunta pentru a se relaxa.

foto tema nuntii sursa shutterstock

1. O calatorie cu sora sau cea mai buna prietena. Chiar daca ai multe de facut trebuie sa ai timp si pentru tine. Trebuie sa ai timp sa te relaxezi, sa te distrezi un pic si sa petreci cateva zile departe de tot stresul .

2. Calatoreste cu viitorul tau sot. Amandoi aveti nevoie de o pauza de la pregatirile pe care le urmariti indeaproape si de la oboseala acumulata.

3. Trebuie sa suferi din dragoste. Asta te va ajuta sa vezi ca nimic nu este asa cum ti-ai imaginat si toata aceasta eperienta te va face mai puternica.

Citește și:

4. Paraseste pe cineva. Tine de experienta fiecareia dintre noi si trebuie sa faci asta cel putin o data pana sa te hotarati sa te mariti. Te vei simti mai puternica si mai sigura pe tine.

5. Fa o lista cu prioritatile financiare. Inainte de nunta trebuie sa mai strangi un pic cureaua si sa renunti la pantofii superbi pe care i-ai vazut in vitrina si care se asorteaza de minune cu rochia ta stralucitoare.


6. Discuta problemele financiare impreuna cu vitorul so
t. Pentru ca fiecare dintre voi trebuie sa stie cati bani vor fi in casa dupa ziua cea mare si cum se vor imparti cheltuielile.

7. Muta-te singura. Asa ai timp pentru tine si pentru tabieturile tale zilnice.

8. Muta-te cu vitorul sot. In acest fel il vei cunoaste mai bine si vei sti cu siguranta daca va potriviti sau nu.

9. Invata sa gatesti. Chiar daca aveti posibilitatea de a lua masa in oras, trebuie sa stii sa gatesti pentru ca din cand in cand este bine sa mananci si acasa.

Citește și:

10. Cearta-te la cutite cu viitorul tau sot. Pentru a vedea daca dragostea voastra poate trece peste orice obsatacol.

11. Infrunta-ti una dintre cele mai mari temeri. Fie ca este vorba de vorbitul in public, scufundari sau inaltimi. Vei capata mai multa incredere in tine.

12. Incearca sa ai un prieten cu beneficii. Sexul fara obligatii poate fi mult mai benefic decat iti imaginezi.

13. Concentreaza-te pe cariera. Pentru ca dupa ce te marinti intervin alte prioritati in viata ta, iar cariera o vei lasa pe locul doi.


14. Cunoaste-te mai bine pe tine
. Vezi ce iti place, ce nu iti place, ce ai vrea sa faci, ce nu ai vrea sa faci, ce sacrificii esti dispusa sa faci pentru cel de langa tine si cum vrei sa decurga viata ta.

15. Concentreaza-te pe educatie. Incearca sa studiezi cat poti de mult si sa acumulezi cat mai multe informatii. Odata ce te-ai casatorit, nu vei mai avea timp de altceva.

Citește și:

foto prima pagina mireasa fericita sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
8 Octombrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.