Pereche ideala dupa zodiacul chinezesc

Sunt si situatii cand totul iese pe dos, fiindca acesta ne ignora. Dar, asa cum se spune, norocul si-l face si omul singur.

Nume carte: Perechea ideala dupa zodiacul chinezesc

Autor: Neil Somerville

An aparitie: 2010

Pret: 22,43 lei

Produs disponibil pe site-ul Elefant.ro

Exista perioade in viata cand totul merge perfect, pentru ca norocul ne-a iesit in cale.

Sunt si situatii cand totul iese pe dos, fiindca acesta ne ignora. Dar, asa cum se spune, norocul si-l face si omul singur.

De cele mai multe ori, zeita Fortuna isi intoarce fata spre cei care actioneaza cu hotarare si incredere in fortele proprii.

Sa credem ca destinul este implacabil sau, dimpotriva, ca poate fi influentat?

Celebrul scriitor Neil Somerville, care a efectuat studii aprofundate asupra conceptiilor filozofico-mistice avand sorgintea in zorii civilizatiei omenirii din Extremul Orient antic, da, in cartea de fata, un raspuns pozitiv la aceasta intrebare.

Analizand personalitatile oamenilor nascuti sub fiecare din cele 12 semne ale zodiacului chinezesc, autorul ofera informatii deosebite despre compatibilitatile dintre doua semne diferite sau identice si date complete privind recatiile la care va puteti astepta de la iubita sau iubitul dumneavoastra.

Retail jobs

Cartea va permite sa stabiliti sub ce semne zodiacale va putet gasi perechea ideala si, implicit, fericirea.

De asemenea, cunoscand caracteristicile generale ale semnelor, va puteti imbunatati relatiile cu prietenii, partenerii de afaceri si copiii.

Asadar, informatiile furnizate de Perechea ideala dupa zodiacul chinezesc va permit sa fortati norocul in viata si sa va influentati intr-un mod favorabil destinul.

Vizionare placuta


Kudika
22 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri