Setari Cookie-uri

Cum sa-ti ingrijesti sotul

Cu toate acestea, dispretul manifestat fata de barbati si dezinteresul in ceea ce priveste valorile, sentimentele si nevoile sotilor au devenit o caracteristica a relatiei barbat-femeie in zilele noastre.

Nume carte: Cum sa-ti ingrijesto sotul

Autor: Laura Schlessinger

An aparitie: 2008

Pret: 16,50 lei

Produs disponibil pe site-ul Elefant.ro

Nenumaratele femei nefericite in casnicie care ii telefoneaza dr. Laura in timpul emisiunii sale radiofonice par sa nu inteleaga aproape deloc puterea incredibila pe care o au asupra barbatilor in a crea tipul de mariaj pe care si-l doresc.

In aceasta carte, dr. Laura va invata - prin exemple reale si prin solutii concrete - cum sa va folositi de aceasta forta pentru a obtine placerea sexuala, intimitatea, iubirea, bucuria si pacea interioara de care aveti nevoie pentru a trai o viata de cuplu echilibrata si fericita.

Principiile sale simple au salvat si au revitalizat deja nenumarate mariaje aflate pe buza prapastiei, schimband existenta a milioane de oameni.

Pot face asta si pentru dumneavoastra!

Citește și:

Pentru ca toti ne nastem, crestem, ne indragostim, ne casatorim, iubim, inselam, facem copii, divortam, plangem, uitam si iertam.

Pentru ca suntem singuri sau impreuna, pentru ca suntem parinti sau copii, pentru ca ne pasa de cine suntem, de cei din jur, si mai ales pentru ca fiecare dintre noi are o familie pe care o iubeste si vrea sa o protejeze.

O colectie intima de sfaturi, probleme si solutii pentru fiecare membru al familiei; o familie cu adevarat fericita.

Vizionare placuta


Kudika
29 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.