Cum sa nu mori din dragoste

Cum sa nu mori din dragoste
Kudika
12 Noiembrie 2013

Este o carte lipsita de ascunzisuri, care spune toate adevarurile despre acele aspecte ale relatiei care ne fac sa ne indoim daca facem lucrurile bine sau nu.

Nume carte: Cum sa nu mori din dragoste

Autor: Walter Riso

An aparitie: 2012

Pret: 19,67 lei

Produs disponibil pe site-ul Elefant.ro

Pentru multi, dragostea e o povara, o durere dulce si inevitabila sau o cruce pe care trebuie s-o duca in spate, deoarece ei nu stiu, nu pot sau nu-si doresc sa iubeasca altfel.

Cartea este un ghid de supravietuire emotionala, format din zece principii necesare unei vieti sanatoase din punct de vedere emotional. Invatam ca pentru a iubi nu trebuie sa mori din dragoste, sa suferi, sa devii sters, sa-ti pierzi orientarea, sa fii una cu cealalta persoana sau sa-ti pierzi identitatea.

Walter Riso (nascut in Italia, in 1951) este un psiholog cu formare profesionala extinsa pe mai multe domenii si cu experienta academica.

Este profesor universitar, specializat in terapia cognitiva.

Riso a gasit o cale de a explica, intr-un limbaj simplu si direct, principalele probleme care ii impiedica pe oameni sa-si traiasca viata pe deplin.

In ultimii ani, cartile lui s-au vandut in 1,7 milioane de exemplare in intreaga lume, fiind traduse in germana, olandeza, italiana, greaca si portugheza.

Printre cartile sale se numara: Manual para no morir de amor, Ama y no sufras, El arte de ser flexibile, Jugando con fuego etc.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri